dimecres, 18 de setembre del 2024

CONVOCATÒRIA D'URGÈNCIA també a Girona avui dimecres

CONVOCATÒRIA D'URGÈNCIA també a Girona avui dimecres

Protesta contra el vot de Junts al costat del PP i Vox contra la proposta de llei del Sindicat de Llogateres

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gavarres, Gironès) 18/09/2024.- Envien una CONVOCATÒRIA D'URGÈNCIA també a Girona.

Llogaters i llogateres: Junts per Catalunya s'ha alineat amb el PP i Vox per rebutjar la proposta de llei del Sindicat de Llogateres, que proposava acabar amb els lloguers de temporada, una pràctica que s'està utilitzant per esquivar tots els drets aconseguits, com la regulació dels lloguers. A més, ho van fer de manera traïdora, després d'haver anunciat públicament que s'abstindrien.

Davant d'això, s'ha de respondre amb contundència! Per tenir poder de negociació, les llogateres hem de fer por, no només a la patronal immobiliària, sinó també als polítics servils que viuen agenollats davant els seus interessos.

Avui toca respondre amb força. Concentració a les 18 hores davant la seu de Junts.

Avui, dimecres 18 de setembre, a  les 18 hores:

A BARCELONA: davant la seu de Junts per Catalunya (passatge de Bofill núm. 11).

A GIRONA: davant la seu de Junts per Catalunya (travessia Carril núm. 2).

A Barcelona protesten davant la seu de Junts per votar en contra de la llei de regulació de lloguers de temporada: el Sindicat de Llogateres ha convocat la protesta perquè diuen que Junts és titella de la patronal immobiliària

Llegim a VilaWeb que protesten davant la seu de Junts de Barcelona per haver tombat la proposta de llei de regulació de lloguers de temporada i per habitacions. Ahir, Sumar va portar la proposta al Congrés espanyol arran de les demandes del Sindicat de Llogateres, però la proposició es va descartar pels vots en contra del PP, Vox i Junts.

El Sindicat de Llogateres escriu que "malgrat la pluja, som moltes les llogateres fartes de deixar-nos el sou cada mes en el lloguer i de patir les estafes amb lloguers temporals i d'habitacions. Avui hem vingut a plantar cara als titelles de la patronal immobiliària @JuntsXCat."

El Sindicat de Llogateres ha convocat les i els manifestants a protestar davant la seu de Junts a les 18:30 hores, perquè diuen que se senten estafats per Junts. Inicialment havien el grup parlamentari de Junts havia dit que s'abstindrien a l'hora de votar la proposta de llei al Congrés espanyol, però finalment hi va votar en contra. "Evidentment que respondrem, aquesta tarda ens trobarem al davant de la seu de Junts per Catalunya, que a més a més de posar-se al costat de la patronal va demostrar que no té paraula: s'havia compromès a una abstenció i finalment va votar-hi en contra, impedint-ne el debat", ha criticat Enric Aragonès, portaveu del Sindicat de Llogateres, en declaracions a la premsa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada