Implicació dels serveis americans en la descoberta de les seves corrupteles valencianes en el PSOE i el PP, fruit de l’enfrontament de 1977 amb Odena i Marco
La Generalitat Valenciana demana onze anys de presó per a Rafael Blasco, que té el rècord històric de ser més voltes conseller, de més coses distintes, en més governs autonòmics valencians diferents i amb partits antagònics. Les xifres ho diuen tot. Blasco ha estat conseller durant vint-i-set anys. Ho ha estat amb el PSOE i el president de la Generalitat valenciana Joan Lerma i amb el PP i els presidents Zaplana, Olivas i Camps. Ho ha estat de Sanitat, Obres Públiques, Treball, Immigració, Presidència. Es va escapar pels pèls, i amb polèmica, d'un judici per corrupció ja en època de la presidència de Lerma.
Va ser del Comitè Central del PCE (M-L) i va militar al FRAP tot organitzant al País Valencià la denominada guerra patriòtica popular antifeixista, amb accions armades de carrer, des del Primer de Maig de 1973, que servien per magnificar accions a Ràdio Tirana del PCE (M-L) i el mateix FRAP, que aquest partit stalinista havia fundat a París, l’any 1971, conjuntament amb Álvarez del Bayo i la seva Unió Socialista Espanyola (USE/FELN), un grup expulsat del PSOE en temps també de l’expulsió del doctor Negrín, impulsant, així, la lluita armada contra el franquisme, i també va intentar inventar-se un nacionalisme valencià del tipus tercera via abans d'esdevenir referència ideològica de Zaplana i home que ha llegit llibres dins el PP.
Ara bé, el fet que Blasco sigui blanc dels draps bruts del PSOE i ara del PP podria trobar-se en una dada significativa. L’advocat Rafael Blasco, quan va sortir d’una breu estada a la presó l’any 1976 i en llibertat provisional del TOP va fugir a Perpinyà per reorganitzar el PCE (M-L) i integrar el FRAP en la Convenció Republicana dels Pobles d’Espanya (CRPE), junt amb ARDE (l’antiga Izquierda Republicana) en una reunió a París, va poder descobrir que els serveis americans, com ara la CIA, controlava el PCE (M-L) i el FRAP.
Així, l’any 1977 en una reunió d’una fracció del Comitè Central de PCE (M-L) a la fonda Ca la Maria, a Mollet de Peralada (Alt Empordà), va presentar un informe sobre la CIA i la direcció del PCE (M-L) i el FRAP. A partir d’aquí, a València va arrastrar el PCE (M-L) i el FRAP a les files del PSOE i UGT que pràcticament no tenia afiliació ni militància prou preparada per organitzat activitats al País Valencià. Lerma va passar a dependre de l’aparell stalinista de Blasco, el mateix aparell que fins ara aguantava al País Valencia el PP, un partit de dreta extrema on hi ha una barreja d’antics stalinistes i franquistes.
Blasco havia descobert que els màxims dirigents del PCE (M-L), que l’any 1964 van participar en la fundació d’aquest partit, procedents del carrillista PCE amb el grup ‘La Chispa’, la funcionària a Ginebra de la OMS la Elena Zúcar, “la camarada Elena Odena”, i el també resident a Suïssa i secretari general del partit, Julio Manuel Fernández López,“el camarada Raúl Marco”, realment treballaven per la CIA a fi de desestabilitzar el PCE i al mateix temps espiar pels serveis americans Enver Hoxha i el Partit del Treball d’Albània. El “camarada Marco” va ser destituït de secretari general del PCE (M-L) l’estiu de 1993 i es va acabar el partit, ja que aquest va crear el COLECTIVO OCTUBRE, que dóna origen la ORGANIZACIÓN COMUNISTA OCTUBRE, de la qual es va reconstruir el PCE (M-L) l’any 2006.
Tot apunta que des de 1977, quan Blasco va descobrir la infiltració de la CIA en la màxima direcció del PCE (M-L) i va abandonar aquesta formació stalinista els serveis americans el tenen molt mal considerat i vigilat de prop, cosa que fa que la descoberta dels seus embolics en corrupteles governamentals valencianes, primer en el govern autonòmic valencià de Lerma i ara del PP sigui fruit de la feina d’espionatge americà com a venjança per haver descobert la trama americana en la direcció del PCE (M-L) a Ginebra.
Midika
Llegir:
http://www.vilaweb.cat/noticia/4128125/20130622/pp-valencia-expulsa-grup-parlamentari-lex-conseller-rafael-blasco.html
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada