dijous, 18 d’octubre del 2018

Campanya de SOS Costa Brava per finançar les despeses jurídiques dels projectes que volen aturar

La plataforma també aconsegueix signatures per a pressionar la Generalitat i els ajuntaments perquè atengui les seves demandes contra els nyaps urbanístics    


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 18/10/2018   
Palafrugell/Palamós (Baix Empordà, comtat de Girona).-   

Segons un despatx de l’Agència Catalana de Notícies des de SOS Costa Brava hi ha en marxa una campanya digital per aconseguir signatures i donatius per finançar els nyaps urbanístics que volen aturar.
La plataforma també vol pressionar la Generalitat i els ajuntaments perquè atenguin les seves demandes. Per això, sota l'etiqueta #SangBrava, han creat set vídeos que mostren la transformació que han patit molts indrets emblemàtics de la Costa Brava. Cada setmana en difondran dos a través de les xarxes socials i en grups de whatsapp amb l'objectiu de fer-los virals. També han elaborat dos àudios que difondran paral·lelament. La plataforma recorda que han presentat recursos a sis dels onze casos que han denunciat i que els costos de tot plegat ronden els 60.000 euros.
SOS Costa Brava es va constituir fa dos mesos i mig. Des d'aleshores, han denunciat onze nyaps urbanístics a la Costa Brava i en sis d'ells han presentat recursos. La intenció és intentar aturar la resta abans de les festes de Nadal. A hores d'ara, els casos que porten sumen uns 60.000 euros en despeses.
"Perquè la Costa Brava pugui disposar d'un model territorial sostenible, caldrà pressionar amb molta fermesa ajuntaments i la Generalitat", insisteixen. Per això, fan una crida per aconseguir suports a través d'una recollida de signatures al web (www.soscostabrava.cat) i a aconseguir donatius que els ajudin a finançar les despeses jurídiques d'aquests processos.
La campanya digital en marxa rep el nom de #SangBrava i compta amb set vídeos que mostren la transformació que han patit molts indrets emblemàtics de la Costa Brava. En difondran dos per setmana a través de les xarxes socials i de grups de whatsapp amb l'objectiu que es facin virals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada