divendres, 9 d’agost del 2024

Demanen el boicot a les empreses patrones de la Fundación Princesa de Girona

Demanen el boicot a les empreses patrones de la Fundación Princesa de Girona

Al Twitter i al canal de Youtube de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines es demana el boicot a les empreses patrones de la Fundación Princesa de Girona

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gavarres, Gironès, comtat de Girona) 09/08/2024.- Llegim a Llibertat.Cat que a Twitter i al canal de Youtube de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines es demana el boicot a les empreses patrones de la Fundación Princesa de Girona.

La FPdGi té un pressupost milionari gràcies a aquests patrons que van augmentant cada any (tot i que alguns patrons com la Cambra de Comerç de Girona i Embotits Argal han abandonat la Fundación).

Molts d'aquests patrons són empreses multinacionals però també hi ha empreses de les comarques gironines com Vichy Catalán, Frit Ravich o el Celler del Pescador. Aquesta última empresa és propietat dels Suqué Mateu, la familia que controla el negoci dels casinos a Catalunya, descendents de Miquel Mateu i Pla (el primer alcalde falangista de Barcelona conegut com Mateu dels Ferros).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada