dilluns, 21 d’agost del 2023

L’Ajuntament de l’Escala ahir diumenge va haver de tancar la Platja de Riells

L'Ajuntament de l'Escala ahir diumenge va haver de tancar la Platja de Riells 

L'aigua vessada des del carrer dels Cossis acabava a la Platja de Riells, que fou tancada al bany durant unes hores 

Un terratrèmol de magnitud 3.9 dins a mar es percep arreu de la Costa Brava i comarques nord-orientals  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L'Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 21/08/2023.- Segons Canal 10 Empordà, ahir diumenge hi va haver un vessament d'aigua al carrer dels Cossis, a Riells de l'Escala (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries). Consultada l'empresa responsable del subministra d'aigua encara hi ha dubte sobre el seu origen i s'espera a valorar quan es tinguin més dades.  

L'aigua vessada acabava a la Platja de Riells, que fou tancada al bany durant unes hores. 

Un terratrèmol de magnitud 3.9 dins a mar es percep arreu de la Costa Brava i comarques nord-orientals  

Per altra bans i segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, el terratrèmol que es percebre ahir diumenge al vespre arreu de la Costa Brava i comarques nord-orientals va tenir una magnitud 3,9 graus a l'escala de Richter.  

L'InstitutCartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) ha informat que l'epicentre del sisme es va situar a la mar Mediterrània, al golf de Lleó, a un centenar de quilòmetres a l'est de la Costa Brava, i a uns cinc quilòmetres de profunditat. 

L'alerta pel terratrèmol va saltar a les 22:22 hores i les xarxes socials van començant a omplir de persones que l'havien percebut de llocs tan diversos com Palamós, Begur, l'Escala, Roses o terra endins com ara Figueres. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada