divendres, 11 d’agost del 2023

“La Vuelta envaeix els Països Catalans i no és benvinguda”, expliquen en un piulet

"La Vuelta envaeix els Països Catalans i no és benvinguda", expliquen en un piulet 

"No els deixem ni un pam de carretera": els CDR fan una crida a protestar contra la Vuelta espanyola al seu pas d'aquí dues setmanes 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Cardedeu (Baix Montseny, Vallès Oriental) 11/08/2023.- Llegim a VilaWeb que la competició ciclista la Vuelta Ciclista a Espanya, que comença el 26 d'agost i és dividida en vint-i-una etapes, passarà pel Principat de Catalunya, el País Valencià i Andorra. Els Comitès de Defensa de la República (CDR) han fet una crida a boicotar-la: "Deixem clar amb estelades, senyeres, cartells i pintades que la 'Vuelta' envaeix els Països Catalans i no és benvinguda", diuen en un piulet. També han demanat de fer pintades a tot el recorregut amb lemes en favor de la independència. 

Deixem clar amb estelades, senyeres, cartells i pintades que la "Vuelta" envaeix els Països Catalans i no és benvinguda. Del 26 al 29 d'agost al Principat, i del 30 d'agost al 2 de setembre al País Valencià, no els deixem ni un pam de carretera net! D'AQUÍ DUES SETMANES. 

D'acord amb el recorregut, el 26 d'agost passarà per Barcelona; el 27, per Mataró - Barcelona; el 28, Súria - Andorra; el 29, Andorra - Tarragona; el 30, Morella - Borriana; el 31, Vall d'Uixó - Javalambre; i al primer de setembre, per Utiel - Oliva, i el 2, a Dénia - Xorret de Catí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada