dimarts, 1 d’agost del 2023

La Generalitat tomba el nou camp de golf a Caldes de Malavella

La Generalitat tomba el nou camp de golf a Caldes de Malavella  

La Ryder Cup descarta fer-hi el torneig 

L'executiu autonòmic català sosté que el país ja té prou instal·lacions i veu la competició com una "excusa" per a un projecte urbanístic 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Caldes de Malavella (Plana de la Selva, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) 01/08/2023.- El Govern de la Generalitat ha tombat el projecte per construir un tercer camp de golf a Caldes de Malavella (Plana de la Selva, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) i els impulsors de la Ryder Cup 2031 han tancat la porta a què el torneig es faci al Principat de Catalunya. Aquest matí, la Generalitat ha comunicat als representants del complex Camiral Golf & Wellness i de la Federació Espanyola de Golf que no avalarà el seu pla urbanístic. 

Segons ha avançat El Periódico, el projecte proposava ampliar les instal·lacions en 150 hectàrees i, a més del camp de divuit forats, aixecar-hi un hotel i 185 xalets de luxe. Davant d'això, fonts de Presidència del Govern de la Generalitat expliquen que els promotors de la Ryder han donat les converses per acabades. L'executiu autonòmic català sosté que el Principat de Catalunya ja té prou camps de golf i veu la competició com una "excusa" per al projecte urbanístic. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada