diumenge, 13 d’agost del 2023

Convoquen concentració per a exigir responsabilitats a l’Estat espanyol pel 17-A

Convoquen concentració per a exigir responsabilitats a l'Estat espanyol pel 17-A 

La protesta, que comptarà, amb la participació dels CDR, es durà a terme dijous vinent davant la seu de la Delegació del Govern espanyol a Barcelona 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Ripoll (Ripollès, comtat d'Osona) 13/08/2023.- Llegim a VilaWeb que els Comitès de Defensa de la República (CDR) s'han afegit a la concentració convocada per la Plataforma 17-A Exigim Responsabilitats per denunciar la complicitat i la manca d'investigació de l'Estat espanyol en els atacs terroristes del 17 d'agost de 2017 a Barcelona i Cambrils: "Aquest dijous que ve anem amb @17AExigim a denunciar l'Estat per complicitat i omissió en els atemptats del 17 d'agost de fa sis anys a Barcelona i a Cambrils. Diguem ben alt que la presidència del Consell de la Unió Europea l'ocupa aquests dies un #EstatAssassí" (CDR Cat Oficial). "La plataforma ciutadana #17AExigimResponsabilitats us convida a la concentració del proper dijous 17 d'agost, per denunciar que l'Estat espanyol és un #EstatAssassí. Delegación del Gobierno (C. Mallorca 278). 2.00h. 17 d'agost. #EstatAssassí. #17AExigimResponsabilitats" (Plataforma 17-A Exigim Responsabilitats). 

"Diguem ben alt que la presidència del Consell de la Unió Europea l'ocupa aquests dies un Estat assassí", escriuen els CDR a Twitter. La concentració es durà a terme dijous vinent, 17 d'agost, a les 12.00, davant la seu de la Delegació del Govern espanyol a Barcelona, al número 278 del carrer de Mallorca. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada