dissabte, 12 d’agost del 2023

Comença a Palafrugell l’exposició itinerant de SOS Costa Brava

Comença l'exposició itinerant de SOS Costa Brava que difon les accions i casos denunciats per l'associació d'entitats 

El dimarts 15 d'agost serà a la platja del Canadell de Palafrugell, abans d'anar també a Calonge, Cadaqués i Sant Feliu de Guíxols 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Palafrugell (Gavarres marítimes, Baix Empordà, comtat de Girona) 12/08/2023.- Segons Ràdio Capital de l'Empordà, el dimarts 15 d'agost s'instal·larà a la platja del Canadell de Palafrugell (Gavarres marítimes, Baix Empordà, comtat de Girona) una exposició itinerant de SOS Costa Brava, que recull alguns dels casos que ha denunciat en els darrers cinc anys, alhora que explica com actua per tal defensar el territori. L'exposició itinerant té l'objectiu de difondre les amenaces a les que està sotmesa la Costa Brava i la feina que es duu a terme des de la federació per combatre-les. 

La mostra també es podrà veure a Calonge (26 d'agost), Cadaqués (8 i 9 de setembre) i Sant Feliu de Guíxols (10 i 11 de setembre). recull alguns dels casos que SOS Costa Brava ha denunciat en els darrers anys i explica com actua la federació per defensar el territori. L'exposició s'exhibeix per segon any consecutiu coincidint amb la temporada alta d'estiu, per fer arribar el missatge al major volum de gent possible (tant resident com visitant). 

El fet que sigui itinerant i que s'instal·li a diferents municipis de la Costa Brava fa que les entitats locals siguin les encarregades d'atendre a les persones. Així, les entitats locals que conformen la federació es poden fer visibles al seu municipi a través de l'exposició i donar a conèixer l'entitat i la federació SOS Costa Brava. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada