diumenge, 27 d’agost del 2023

Ahir un altre vespre d’aquest estiu a la Platja de l’Escala sense electricitat

Ahir un altre vespre d'aquest estiu a la Platja de l'Escala sense electricitat 

Els continus talls de llum als locals de la banda del carrer del Port de la Platja de l'Escala indignen els establiments de restauració i comerços per les pèrdues que els generen 

Han aixecat acta notarial dels incidents elèctrics i esperen al setembre per denunciar judicialment a Endesa  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL [Corresponsalia] L'Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 27/08/2023.- Ahir un altre vespre d'aquest estiu a la Platja de l'Escala sense electricitat. L'apagada afectà ahir dissabte el vespre el carrer del Port.  

Els establiments comercials i de restauració des del tram inicial del carrer del Port, a la Punta, fins a la Platja, estan indignats amb Endesa pels continus talls de llum que estan patint durant aquest estiu, com a seguiment l'incendi de part d'un cablejat al carrer de la Torre amb el corriol de l'Usac ara fa unes setmanes, un episodi molt espectacular. L'últim ha estat ahir disabte, una nova avaria a l'hora de sopar. Hi ha cada cap de setmana apagades, just a l'hora de sopar, que obliguen a tancar durant les hores de més afluència de clients en ple mes d'agost. També es produeixen petits talls elèctrics d'alguns segons que espatllen més d'una aparell. Cosa que és un mal endèmic d'aquesta zona de l'Escala- Els locals no troben resposta ni solucions a les pèrdues que s'estan generant. Demanen actualitzar uns cablejats que  han quedat obsolets.  

Durant un dels talls els propietaris dels locals van contractar un notari per tal que aixequés acte de les incidències. Esperaran al mes de setembre, una vegada baixi la feina, per formular la denúncia judicial pertinent contra Endesa. 

Sense més potència energètica per part d'Endesa   

Fonts d'Endesa mantenen que el que fa a dotar la xarxa elèctrica de més potència, com demanen els restauradors i comerços escalencs, per la gran ocupació turística que hi ha a l'Escala durant l'estiu i el consegüent augment de demanda d'energia, l'empresa energètica ho descarta, segons revela El Gerió Digital 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada