divendres, 6 de gener del 2023

Concentració a Girona per exigir una llei que "protegeixi tots els gossos, sense excepció"

Concentració a Girona per exigir una llei que "protegeixi tots els gossos, sense excepció" 

L'organitza PACMA el diumenge, a les 12 del migdia, davant la seu de la Subdelegació del Govern espanyol i també a una vintena de ciutats de l'Estat 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès) 06/01/2023.- Llegim al Diari de Girona que el Partit Animalista i amb el Medi Ambient (PACMA) ha convocat una vintena de manifestacions a l'Estat espanyol, entre les quals a la ciutat de Girona, per protestar per la llei que exclou els gossos de caça de la Llei de protecció animal.  

A Girona es farà a les dotze del migdia, davant la seu de la Subdelegació del Govern espanyol, entre la Gran Via de Jaume I i l'avinguda 20 de juny.  

La protesta vol reclamar que es tracti tots els gossos per igual. "Una convocatòria per exigir que la llei protegeixi tots els gossos per igual, sense excepcions de cap mena", indica la convocatòria. 

El PACMA explica que des que va saber el contingut de l'esmena del PSOE que pretenia excloure els gossos de caça de la Llei de protecció animal, no ha deixat de treballar perquè això no passés. Tot i així, l'esmena del PSOE va acabar aprovada i, si es tira endavant i Unides Podem no retira la Llei, tal com ha sol·licitat el PACMA, aquests gossos quedaran exclosos de la futura normativa.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada