dissabte, 16 de juliol del 2022

PedalaPirineu desplegant una pancarta a Collegats en contra dels JJOO

PedalaPirineu desplegant una pancarta a Collegats en contra dels JJOO 

Aquesta iniciativa d'STOP JJOO ha arribat al seu final avui dissabte 16 de juliol a la tarda a Sort, en un acte amb una bicicletada popular 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Ripoll (Ripollès, comtat d'Osona) 16/07/2022.- Llegim a Llibertat.cat que PedalaPirineu ha arribat a l'equador de la ruta i el dimecres, 13 de juliol, va arribar al Pallars des de la Seu d'Urgell, on a pocs quilòmetres de la Pobla de Segur membres de l'entitat Mountain Wilderness Catalunya (MWCat) i d'STOP JJOO van desplegar en un talús de Collegats una gran pancarta amb el lema No JJOO en nom nostre signada per MWC i aprofitant l'arribada de les ciclistes. 

La PedalaPirineu està recorrent les nou comarques afectades per la candidatura dels JJOO d'hivern Pirineu 2030 reivindicant un Pirineu Viu. Durant el recorregut s'aprofita per fer parades de denúncia de fracassos i agressions derivades del model existent, però també, per conèixer i visibilitzar les iniciatives transformadores existents.  

Les ciclistes es desplacen de vall en vall, recorrent ports de muntanya i pobles i aprofitant per fer parada a cada comarca, on se'ls rep amb activitats que volen fomentar la participació de la gent que habita aquest territori, des de la crítica al model imperant a ser una crida per plantejar alternatives per aquestes comarques. Les parades es complementen amb actes festius, culturals i musicals. 

Aquesta iniciativa d'STOP JJOO ha arribat al seu final avui dissabte 16 de juliol a la tarda a Sort, en un acte amb una bicicletada popular pel poble, parlaments i un concert amb Alidé Sans. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada