dimecres, 13 de juliol del 2022

A Platja d’Aro es fa una crida a no tocar les tortugues nidificant a la platja

A Platja d'Aro es fa una crida a no tocar les tortugues nidificant a la platja  

Amb l'inici de la temporada de nidificació de tortugues marines, és possible "que es trobin rastres o femelles nidificant" i es recomana no molestar els animals 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Castell-Platja d'Aro (Vall d'Aro) 13/07/2022.- Segon Ràdio Capital de l'Empordà, l'inici de l'estiu també marca el començament de la temporada de nidificació de tortugues marines. És per això, des de Castell-Platja d'Aro s'ha recomanat als usuaris de la platja que si troben femelles nidificant, no les molestin.  

Es recorda que a l'estiu passat es va poder veure una femella a la Platja Gran de Platja d'Aro, però en aquell cas, "no va fer posta". També va aparèixer una tortuga marina a S'Agaró. 

És per això, que davant de la possibilitat que es trobin rastres o femelles nidificant s'ha aconsellat trucar al telèfon d'emergències 112 i no molestar els animals.  

Els usuaris de la platja tampoc haurien d'esborrar el rastre que deixen les criatures marines, com tampoc tocar-les, fer-lis fotografies amb flaix, i acostar-se a menys de 10 metres. També demanen que es faci silenci i sobretot, no tornar l'espècie a l'aigua ni retenir-la a la sorra de la platja.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada