divendres, 3 de juny del 2022

SOS Costa Brava considera que “coses que no són normals encara que alguns pensin que sí”

Comunicat de SOS Costa Brava 

L'entitat considera que "coses que no són normals encara que alguns pensin que sí" 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Palafrugell (Gavarres marítimes, Baix Empordà, comtat de Girona) 03/06/2022.- SOS Costa Brava manifesta que arran de la crisi immobiliària del 2008, vam ser més conscients que mai que el capitalisme posava en risc el benestar social i ambiental de la humanitat. 

Semblava que la gran recessió seria un punt d'inflexió pel sistema econòmic, i s'obrirà un nou camí sota el prisma de l'economia ecològica, començaríem un model de vida que consideraria els límits de la biodiversitat i garantiria el benestar de tota la humanitat. 

Però aquella crisi no va canviar res. 

No només no va canviar res, sinó que el sistema financer es va consolidar i ara és més poderós que abans.  

Avui l'economia està dominada pels especuladors, persones que pensen que l'economia pot créixer indefinidament, però això no és possible perquè l'economia real és un sistema finit, només pot créixer fins a esgotar tots els recursos de la Terra. 

No podem seguir consumint indefinidament. No podem seguir destruint els darrers racons verges de la Costa Brava. La Terra és finita i l'activitat econòmica ha de ser limitada als recursos que té la Terra. 

Per això, seguim tossudament organitzats contra els especuladors immobiliaris que volen destruir la Costa Brava, perquè hi ha coses que no són normals encara que ells pensin que sí. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada