diumenge, 26 de juny del 2022

Quatre vols retardats a Girona en el tercer dia de vaga de Ryanair, segons el sindicat USO

Quatre vols retardats a Girona en el tercer dia de vaga de Ryanair, segons el sindicat USO 

La protesta de les treballadores i dels treballadors deixa un centenar de cancel·lacions a tot l'Estat espanyol i més de 200 retards 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Vilobí d'Onyar (la Selva, comtat de Girona) 26/06/2022.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, la tercera jornada de vaga de les treballadores i dels treballadors de Ryanair ha deixat dotze vols cancel·lats amb Barcelona com a origen o destinació. Segons el sindicat USO, aquests vols que havien de sortir o aterrar a l'Aeroport del Prat - Josep Tarradellas aquest diumenge no s'han enlairat per la vaga, que també ha provocat el retard de vuit vols des de Barcelona i quatre des de l'AeroportGirona - Costa Brava. 

En total, s'han cancel·lat un total de 42 vols amb origen o destí a l'Estat espanyol. Amb aquestes últimes dades s'eleven a 117 els vols anul·lats des de divendres a tot l'Estat espanyol i a 239 els vols afectats per retards. Des del sindicat USO remarquen que la tercera jornada de vaga de tripulants de Ryanair al Regne d'Espanya coincideix amb les de Bèlgica, l'hexàgon francès i Portugal.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada