dijous, 14 d’octubre del 2021

Sindicats policials espanyols i de la Guàrdia Civil exigeixen represàlies contra la diputada empordanesa Montse Bassa



Sindicats policials espanyols i de la Guàrdia Civil exigeixen represàlies contra la diputada empordanesa Montse Bassa 

La diputada per ERC va dir ahir al Congrés espanyol que els cossos policíacs espanyols eren "salvatges" i no eren benvinguts a Catalunya 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Torroella de Montgrí i l'Estartit (Baix Ter, Baix Empordà, comtat d'Empúries) 14/10/2021.- Llegim a VilaWeb que el sindicat de la policia espanyola JUPOL i l'Associació Professional de la Guàrdia Civil (JUCIL) han exigit represàlies contra la diputada per ERC al Congrés espanyol Montse Bassa, veïna de Torroella de Montgrí i l'Estartit (Baix Ter, Baix Empordà, comtat d'Empúries),  perquè en el ple de la cambra d'ahir va dir que els cossos policíacs eren "salvatges" i "forces d'ocupació". En aquest sentit, els sindicats policials han reclamat a Montse Bassa que es retracti o dimiteixi. 

La diputada va fer aquestes referències a la policia espanyola i a la Guàrdia Civil després d'haver recordat la seva actuació l'1-O. Així mateix, va dir que aquests cossos policíacs no eren benvinguts a Catalunya. "Menyspreem la policia que va apallissar el nostre poble, va torturar durant dècades a la Via Laietana, va mentir durant el judici i s'inventa proves contra independentistes i dissidents", va afegir. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada