dissabte, 2 d’octubre del 2021

El Col•lectiu dels Pensionistes de Girona, torna a la plaça de la Independència

La recent aprovació de la reforma de les pensions no ha resultat suficient per al Col·lectiu de Pensionistes

El Col·lectiu dels Pensionistes de Girona, torna a la plaça de la Independència 

Han emplaçat als assistents a participar en la propera concentració del dijous 14 d'octubre, a les 11 hores, a la mateixa plaça de la Independència 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 01/10/2021.- Llegim al Diari de Girona que el Col·lectiu dels Pensionistes de Girona, per la defensa de sistema públic de pensions reprèn les concentracions. Ahir dijous es van concentrar a la Plaça de la independència i es va fer un torn d'intervencions i posteriorment van anar en manifestació fins a l'ajuntament. 

La recent aprovació de la reforma de les pensions no ha resultat suficient per al Col·lectiu de Pensionistes, i entre els seus principals objectius i que uneixen a tots els pensionistes són: Defensa del Sistema de les Pensions Públiques. Garantir el poder adquisitiu amb l'increment de l'IPC. Pensió mínima i igual al Salari Mínim, amb previsió de l'objectiu del 60% de la Renda mitjana que se suggereix en la Carta Social Europea. Reduir la bretxa de gènere en les pensions, ja que aquesta actualment en un 34% de diferència. Eliminar la deducció fiscal dels plans de pensions privats en l'IRPF. Derogar les reformes laborals i especialment el de factor de sostenibilitat. Eliminar el copagament en els medicaments als pensionistes.  

"Els pensionistes de Girona, ben cada vegada més necessari protestar i sobretot per la gent jove que ve darrere. Nosaltres ja hi som tots jubilats", ha assegurat Francisco Muñoz, un dels portaveus del Col·lectiu de Pensionistes, i hi ha emplaçat als assistents a participar en la propera concentració del dijous 14 d'octubre, a les 11 hores, a la mateixa plaça de la Independència. Exigeixen la garantia d'unes "pensions públiques, dignes, justes i suficients" i no admetem "ni retallades ni privatitzacions" "No volem que es creïn fons privats de pensions ni amb aquest ni amb cap altre acord". 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada