dijous, 2 de setembre del 2021

Catalunya Nord i tota la República Francesa torna a l’escola amb màscara obligatòria

Catalunya Nord i tota la República Francesa torna a l'escola amb màscara obligatòria 

El curs comença en nivell groc, el segon més lleu, que implica ensenyament presencial i màscara a l'interior 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Perpinyà (Plana del Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló) 02/09/2021.- Llegim a VilaWeb que els primers alumnes del país que tornen a l'aula seran els nord-catalans, avui. El Ministeri d'Educació del Govern francès ha preparat un curs amb quatre nivells d'alerta segons l'evolució de la pandèmia de covid-19. Comença al nivell groc, el segon més lleu, que implica que l'ensenyament serà presencial i la màscara, obligatòria a l'interior. A l'aire lliure, caldrà portar-ne d'acord amb la norma general d'ús a l'espai públic vigent. 

A l'aula, caldrà mantenir mesures reforçades de ventilació i rentar-se sovint les mans. Els alumnes s'organitzaran en grups bombolla i no es podran relacionar amb estudiants dels altres grups. S'haurà d'anar al pati per grups i, si no és possible per qüestions organitzatives, s'haurà de substituir per temps de pausa i esbarjo dins l'aula. 

Quant als protocols per un positiu a classe, la normativa és la mateixa que el curs passat. Si un alumne d'educació primària resulta positiu en una prova de detecció, la resta de la classe haurà de fer quarantena. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada