dimarts, 17 d’agost del 2021

Tres agents de la Gendarmeria es personen a la Universitat Catalana d'Estiu, a Prada, per saber si l’eurodiputat Carles Puigdemont assistirà a les jornades

Tres agents de la Gendarmeria es personen a la Universitat Catalana d'Estiu, a Prada, per saber si l'eurodiputat Carles Puigdemont assistirà a les jornades 

Han informat que complien ordres del sotsprefecte de Prada 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Prada de Conflent (Conflent, comtat de Conflent) 16/08/2021.- Tres gents de la Gendarmeria francesa s'han personat al recinte de la Universitat Catalana d'Estiu (UCE) per preguntar sobre el parador de l'eurodiputat Carles Puigdemont.  

L'UCE ha assegurat a la Gendarmeria francesa que Carles Puigdemont no té previst assistir a l'edició d'enguany, que se celebra a Prada de Conflent (Conflent, comtat de Conflent). 

Els agents han entrat aquesta tarda a l'alberg Pau Casals de Prada de Conflent i s'han dirigit a l'organització per preguntar si Puigdemont es trobava allà. Després de respondre que no, que no hi era ni té previst intervenir en cap de les jornades de l'esdeveniment, els agents han preguntat sobre les mesures sanitàries per la covid-19 del recinte. La Gendarmeria no ha dit la raó per la qual busquen a Puigdemont. Només han informat que complien ordres del sotsprefecte de Prada de Conflent. 

Puigdemont no té previst intervenir a l'esdeveniment. Aquest és el tercer any consecutiu que les autoritats franceses comproven si Puigdemont assisteix a l'UCE. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada