dissabte, 7 d’agost del 2021

Suprimit el tren MD 15070 de la R11 per manca de maquinista

Suprimit el tren MD 15070 de la R11 per manca de maquinista 

"Caltenir molt present que això no és la primera ni la segona vegada que passava la R11, i a més, d'altres vegades la supressió de trens, sense avisar, és a causa de manca de material mòbil o avaria" 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Portbou (Mar d'Amunt, Albera marítima, Alt Empordà, comtat de Peralada) 07/08/2021.- Josep  M.  Loste, usuari ferroviari i defensor de viatjar amb tren, relata que aquest dissabte 7 d'agost el tren MD 15070 de la R11, que havia de sortir de l'estació de Portbou (Mar d'Amunt, Albera marítima, Alt Empordà, comtat de Peralada) a les 11:24 hores va ser suprimit per manca de maquinista.  

"Això va succeir perquè el tren MD que havia  d'arribar des de Barcelona Sants a Portbou a les 9,58 hores també va ser suprimit per manca de conductor ferroviari. Cal tenir molt present que això no és la primera ni la segona vegada que passava la R11, i a més, d'altres vegades la supressió de trens, sense avisar, és a causa de manca de material mòbil o avaria. El que resulta denigrant és que darrerament es mencioni cada dia als mitjans, com una serp d'estiu, de la necessitat de disposar d'un macroaeroport al Prat, però per contra no disposem de prou maquinistes i material mòbil per fer funcionar amb normalitat el nostra estimat tren convencional, quotidià i social", denúncia Josep M. Loste en un escrit. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada