dissabte, 7 d’agost del 2021

Caminada per la platja i el camí rere la duna litoral, des de la gola del Ter a l’antiga Radio Liberty, on “recordarem les nostres reivindicacions per aquest indret”

Caminada per la platja i el camí rere la duna litoral, des de la gola del Ter a l'antiga Radio Liberty, on "recordarem les nostres reivindicacions per aquest indret

Diumenge 8 d'agost al matí des de Torroella de Montgrí i l'Estartit  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Torroella de Montgrí i l'Estartit (Baix Ter, Baix Empordà, comtat d'Empúries) 06/08/2021.- Hi ha una sortida ecologista que organitza l'entitat Gent del Ter el diumenge vinent, 8 d'agost. La sortida consistirà en una caminada per la platja i el camí rere la duna litoral, des de la gola del Ter a l'antiga Radio Liberty, a la platja de Pals (Baix Ter, Baix Empordà, comtat de Girona), on "recordarem les nostres reivindicacions per aquest indret". Recordeu protegir-vos del sol i, si voleu, penseu que us podreu banyar. darrerament la gola del rec de Molí de Pals, Daró Vell, està tancada, però en cas contrari no hi haurà més d'un pam d'aigua. 

També us volem fer saber que l'entitat Gent del Ter ha estat distingida amb la Medalla del Montgrí, en un acte de lliurament que tindrà lloc el dimarts 24 d'agost, a 2/4 de vuit del vespre a l'EspaiTer, de Torroella de Montgrí (Baix Ter, Baix Empordà, comtat d'Empúries).  

Sortida el diumenge a les 9:00h, de l'aparcament de la carretera. de l'Estartit, al costat de l'estació d'autobús de Torroella de Montgrí, en cotxe fins a la Gola sud del Ter, caminarem de la Gola del Ter a la del Daró (rec de Molí de Pals), i fins a l'antiga Radio Liberty, visitant el seu entorn i explicant les nostres reivindicacions.  

Recorregut d'uns 8 km, planer, sorrencós. Organitza: Gent del Ter tel: 620092160. L'activitat és gratuïta, però cal  inscriure's, amb: nom, DNI i tel. de contacte,  al telèfon adjunt o millor al mail:  

[gentdeltertdm@gmail.com].  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada