dimarts, 24 d’agost del 2021

Ateus de Catalunya s'uneix amb Humanists International i altres grups de tot el món per animar l'Administració catalana a prendre accions humanitàries urgents a l'Afganistan

Ateus de Catalunya s'uneix amb Humanists International i altres grups de tot el món per animar l'Administració catalana a prendre accions humanitàries urgents a l'Afganistan 

Tramès al President de la Generalitat de Catalunya el següent escrit: 

Ateus de Catalunya s'uneix amb Humanists International i altres grups de tot el món per animar l'Administració catalana a prendre accions humanitàries urgents a l'Afganistan. 

En concret, demanem a l'Administració catalana que: 

1) Prioritzar l'admissió de refugiats que pateixin persecució religiosa, inclosos ateus, exmusulmans i humanistes. Les persones no religioses de l'Afganistan haurien de tenir la mateixa prioritat que els grups religiosos en el tractament de les sol·licituds d'asil. 

2) Augmentar el nombre total d'admissions de refugiats permeses i proporcionar finançament addicional per a departaments, agències, ONG i organitzacions benèfiques que treballen per facilitar el reassentament de refugiats. 

3) Augmentar el suport i el finançament a les organitzacions que promoguin els drets humans, els drets de les dones, els drets dels infants, l'educació, l'atenció sanitària i altres necessitats vitals a l'Afganistan. 

4) Demaneu al Consell de Seguretat de les Nacions Unides i al Consell de Drets Humans que protegeixin els drets humans internacionals i proporcionin ajuda humanitària als refugiats. 

Com a catalans, tenim la capacitat i la responsabilitat de mitigar el patiment i la persecució que s'està produint a l'Afganistan a mesura que els talibans prenen el control del país i posen en risc els drets i la vida dels afganesos vulnerables. 

Ajudeu a garantir que l'Administració i el Parlament prenguin mesures i demostreu que Catalunya continua sent un port segur per a les persones que fugen de la violència i la persecució. 

Albert Riba 

President d'Ateus de Catalunya 

© Ateus de Catalunya - http://ateus.org 

email: info@ateus.org, tel: 696.505.636 

Apartat de Correus núm. 13.112, 08080 Barcelona 

Local social: carrer Daoiz i Velarde, num. 30 de Barcelona, dijous 19 a 20.30 h. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada