dimarts, 24 d’agost del 2021

Co.bas i CCOO mantenen la vaga de neteja a Figueres

Co.bas i CCOO mantenen la vaga de neteja a Figueres  

El comitè de vaga sosté l'amenaça de tenir encès el conflicte fins a hores abans de l'inici de la protesta, prevista avui a les nou del vespre 

Les dues parts es tornaran a reunir a les dotze del migdia 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) 24/08/2021.- Llegim al diari El Punt Avui que la nova mediació entre els representants d'Ecoserveis i el comitè de vaga del servei d'escombraries, neteja viària, parcs i jardins i enllumenat públic de Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) va acabar novament ahir sense acord i ambdós sindicats mantenen l'amenaça de vaga per a avui. A les dotze del migdia d'avui --l'inici de la vaga es manté a les nou del vespre-- es tornaran a reunir. El comitè de vaga va valorar ahir en una nota com a "totalment insuficient" la resposta de l'empresa, donat que "no arriba a les mínimes aspiracions de manteniment de les condicions de treball de les plantilles, a mitjà termini, ni assegura que no es produeixi una situació de doble escala salarial, més enllà del 2022". 

A més, també valoren de forma "molt negativa" la "no implicació" de  l'Ajuntament en el conflicte, "com si no li importesssin aquests serveis públics o els possibles perjudicis que pot produir a la ciutadania". 

Demà passat Figueres encetarà les Nits de l'Acústica, una proposta musical cridanera i engrescadora que, malgrat tenir un format adaptat a la situació sanitària actual, comporta un desplegament molt important per la ciutat i que un conflicte d'aquest tipus pot dificultar. En cas d'haver-hi vaga, el ressò s'amplificaria amb el festival. Aquest escenari no ha passat desapercebut a ningú, malgrat que cap dels actors implicats en el conflicte laboral n'ha fet esment, almenys públicament. 

L'estrena de les Nits de l'Acústica serà demà passat a les vuit del vespre a la plaça Josep Pla, amb l'actuació de Reïna; a dos quarts de nou, al Parc de les Aigües, actuarà Rigoberta Bandini. En la mateixa nit, a Figueres han d'actuar també Pau Vallvé, Joina, Mishima, La Pegatina i Somboïts. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada