dilluns, 26 de juliol del 2021

El nombre de persones ingressades de covid-19 segueix en augment a l'Alt Empordà i l'Ajuntament de l'Escala demana el toc de queda nocturn al municipi

El nombre de persones ingressades de covid-19 segueix en augment a l'Alt Empordà 

En només una setmana, la xifra de persones hospitalitzades ha passat de 18 a 31 

L'Ajuntament de l'Escala reclama a la Generalitat que actuï per evitar els botellons als municipis que no tenen toc de queda 

L'Ajuntament de l'Escala envia un comunicat a la Conselleria de Salut, al Departament d'Interior i als Serveis Territorials de Girona per demanar que s'apliqui mesures, com podria ser el toc de queda al municipi, per evitar així els botellons i l'efecte crida als pobles del voltant  

Centenars de joves de diversos municipis s'han trobat de matinada a l'Escala durant el cap de setmana 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Figueres (la Garriga. Alt Empordà, comtat de Peralada) 26/07/2021.- Segons EMPORDA.INFO, els centres de la Fundació Salut Empordà han registrat en els últims set dies un augment de persones ingressades per covid-19. En només una setmana, des del 19 fins al 26 de juliol, s'ha passat de 18 persones malaltes hospitalitzades a 31, mentre que el nombre de professionals sanitaris que han donat positiu de coronavirus és ara de quinze, quan fa una setmana n'hi havia onze.  

Les autoritats sanitàries insisteixen que, tot i que el ritme de vacunacions és bo, encara no es pot abaixar la guàrdia pel que fa a les mesures més bàsiques per prevenir un contagi: distància de seguretat, mans ben desinfectades i mascareta ben col·locada, sobretot en espais interiors i en llocs on hi ha més persones encara que sigui a l'aire lliure. 

Centenars de joves de diversos municipis s'han trobat de matinada a l'Escala durant el cap de setmana i l'Ajuntament demana el toc de queda nocturn al municipi 

Segons informa Canal 10 Empordà, l'alcalde de l'Escala (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries), Víctor Puga (PSC), demana al Procicat que apliqui el toc de queda al municipi, després que s'hagin viscut diversos episodis d'aglomeració de gent a les platges i a la plaça Univers, a Riells, un cop tancats els bars i restaurants.  

L'alcalde destaca la feina que fan els serveis de seguretat, però reclama més efectius per evitar l'efecte crida d'altres municipis. 

Davant d'aquesta situació, el Consistori ha enviat un comunicat a la Conselleria de Salut, al Departament d'Interior i als Serveis Territorials de Girona, demanant l'aplicació del toc de queda.  

Aquesta demanda és el resultat de la reunió que ha mantingut aquest matí, el Govern de l'Ajuntament amb el cos de Policia Local i els Mossos d'Esquadra. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada