dimecres, 7 de juliol del 2021

Ajornada la vaga d’escombriaires del Ripollès i la del Pla de l’Estany es manté i començarà demà

Ajornada la vaga d'escombriaires del Ripollès 

La del Pla de l'Estany, en canvi, es manté i començarà demà 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Ripoll (Ripollès, comtat d'Osona) 07/07/2021.- Llegim al diari El Punt Avui que els treballadors i l'UTE de les empreses Vigfa-Urbaser, adjudicatària de la recollida d'escombraries del Ripollès, han reprès les negociacions d'un nou conveni i la plantilla ha ajornat la vaga indefinida que havia de començar ahir. CCOO ha assenyalat dilluns vinent, 12  de juliol, com a nova data per començar la mobilització, en cas que les converses no donin el resultat esperat. Al sindicat, però, s'han mostrat confiats que el dia 12 de juliol ja s'haurà arribat a una entesa. 

La vaga indefinida al Pla de l'Estany sí que es manté 

La vaga indefinida al Pla de l'Estany sí que es manté i, si no hi ha un acord de darrera hora, demà a la matinada començarà una vaga indefinida. En aquesta comarca, on el servei de recollida d'escombraries el fa l'UTE Anfruns Garriga-Urbaser, també està en joc el nou conveni col·lectiu.  

En ambdós casos, el servei és competència dels respectius Consells Comarcals, però el presten unes empreses adjudicatàries.  

CCOO sosté que cal millorar els salaris dels empleats i considera que als ens comarcals i a les empreses els interessa fer temps, en espera de les noves adjudicacions, que s'han de produir d'aquí a poc.  

Es dona la circumstància que al Pla de l'Estany, aquest any Banyoles (Pla de l'Estany, comtat de Besalú) ha preparat un concurs al marge del Consell Comarcal. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada