dimecres, 7 de juliol del 2021

El Peninsular de Girona tornarà ser un «hotel refugi» per a turistes confinats

El Peninsular de Girona tornarà ser un «hotel refugi» per a turistes confinats 

S'hi allotjaran els turistes positius de covid-19 i els seus contactes mentre hagin de fer quarantena al Principat de Catalunya 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 07/07/2021.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, el Govern de la Generalitat torna a habilitar «hotels refugi», que s'utilitzaran per allotjar els turistes positius de covid-19 i els seus contactes durant la seva estada al Principat de Catalunya aquest estiu. Les ciutats de Barcelona i Girona ja disposen d'aquest tipus d'allotjaments, mentre que a les demarcacions de Tarragona i Lleida també s'espera que es pugui replicar l'acció.  

A Barcelona, l'hotel refugi serà el Tres Torres Atiram, mentre que a Girona serà l'Hotel Peninsular. El cost de les estades als hotels refugi anirà a càrrec de la Generalitat. Amb aquests hotels, la Generalitat pretén oferir espais per aïllar possibles turistes positius. 

«Així, els clients afectats sortiran de l'àmbit de l'establiment en què estaven allotjats per seguir el tractament i fer els aïllaments oportuns», informen des del Govern de la Generalitat en un correu electrònic al sector hoteler. 

Per altra banda, la mesura també respon a la voluntat de la Generalitat de Catalunya «d'estar al costat del sector hoteler i evitar que s'hagi de fer càrrec de gestions complexes». 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada