dimecres, 10 de febrer del 2021

La concentració contra l’ultradretà Vox a Olot aplega 200 persones i acaba amb una de les persones antifeixistes detinguda i una altra ha estat denunciada pels Mossos per “falta de respecte a agents de l'autoritat”

La concentració contra l'ultradretà Vox a Olot aplega 200 persones i acaba amb una de les persones antifeixistes detinguda i una altra ha estat denunciada pels Mossos per "falta de respecte a agents de l'autoritat" 

A més de carregar amb porres, els efectius policials han llençat projectils de foam a la gent que protestava 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Olot (la Garrotxa, comtat de Besalú) 10/02/2021.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, avui els Mossos d'Esquadra han detingut una persona antifeixista acusada d'uns llançaments contra la línia policial en l'acte de l'ultradretà Vox a Olot (la Garrotxa, comtat de Besalú) i n'ha denunciat una altra per "falta respecte a agents de l'autoritat".  

El partit d'ultradreta ha organitzat aquest migdia una convocatòria de premsa a la plaça de l'Ajuntament del municipi amb la participació del secretari general de la formació, Javier Ortega Smith. També l'acompanyava el cap de llista per Girona Alberto Tarrades.  

Segons apunten diversos mitjans, unes 200 persones contràries a Vox s'han congregat a l'entorn de la plaça per protestar contra l'acte però un fort desplegament policial amb BRIMO, ARRO, Cos Nacional de Policia espanyola i Policia Local ho a impedit. 

Un cop finalitzades les intervencions dels líders de la formació ultradretana espanyola, els Mossos han posat en marxa un dispositiu per dispersar les i els manifestants antifeixista. L'ambient s'ha escalfat i alguns han llençat pedres, ous i altres objectes. 

Els Mossos han avançat posicions per dispersar la gent congregada i han donat alguns cops de porra. Algunes de les persones aplegada han aconseguit tornar a avançar i han tornat a llençar objectes. Aleshores, els efectius policials han llençat projectils de foam. 

S'han vist algunes banderes vermelles a més d'estelades. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada