dissabte, 27 de febrer del 2021

Aquest dissabte manifestacions a Barcelona, Girona, Mataró, Vic, Lleida, Tarragona i Sabadell

Nova jornada de mobilitzacions a diverses ciutats del Principat contra la repressió, la llibertat de Pablo Hasél i pels drets socials 

Hi ha convocades manifestacions a Barcelona, Girona, Mataró, Vic, Lleida, Tarragona i Sabadell 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès) 27/02/2021.- Segons informa VilaWeb, CUP, Endavant, Arran, COS i SEPC han convocat una mobilització aquest dissabte al capvespre --a les 18.00h-- a la plaça Universitat de Barcelona amb el lema 'Sense futur no tenim res a perdre', que també té el suport del Jovent Republicà, el Sindicat de Llogaters, la CNT, la CGT, Anticapitalistes, els CDR i més entitats i organitzacions.  

En la convocatòria es  reclama amnistia total, la dissolució de la BRIMO, l'autodeterminació i pa, sostre i treball per a tothom.  

Hi haurà tres columnes que sortiran a les 17.00h de la plaça de Sants, la plaça Lesseps i de la cruïlla entre la Gran Via i el carrer de la Marina i que confluiran davant la Universitat de Barcelona. 

"No aturen els desnonaments, ni regulen els lloguers. No deroguen la llei mordassa, ni la reforma laboral. Protegeixen un monarca corrupte, mentre reprimeixen i empresonen qui lluita", s'afirma al cartell de la convocatòria, amb l'etiqueta #FinsQueCaiguin.  

Aquesta manifestació vol donar continuïtat a les protestes dels darrers dies contra l'empresonament del raper Pablo Hasel, una causa a la qual s'han afegit més reivindicacions, com ara l'amnistia total, l'alliberament dels detinguts i la defensa dels drets socials i la llibertat d'expressió. 

A les 11.30 també hi ha convocada una concentració a la plaça de Sants per donar la benvinguda a Carles, el veí del barri empresonat fins ahir. El grup de suport va decidir de mantenir la convocatòria per a reclamar la llibertat de tots els represaliats. 

A més, hi ha convocades mobilitzacions a més ciutats: 

Girona: plaça de Pompeu Fabra, a les 12.00h, i plaça Indepependència, a les 19.00h. 

Mataró: plaça de l'Ajuntament, a les 12.30h. 

Vic: plaça de la Noguera, a les 18.00h. 

Lleida: plaça de Ricard Vinyes, a les 19.00h. 

Tarragona: plaça de la Font, a les 19.00h. 

Sabadell: plaça de Sant Roc, a les 19.00h. 

Mobilitzacions des del matí 

A primera hora, una seixantena de èsones han tallat la AP-7 a l'altura de Girona. Els Mossos els han desallotjat i els han fet identificar al cap d'unes dures hores.  

A Sants, una gran mobilització s'ha solidaritat amb Carles, el veí detingut, empresonat i ja alliberat, que ha agraït amb emoció el suport rebut.  

Al centre de Girona, s'ha fet una manifestació unitària amb el lema 'Sense llibertat no hi ha futur'. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada