dijous, 28 de gener del 2021

No a la MAT Selva diu que REE viu en el passat amb el ramal

No a la MAT Selva diu que REE viu en el passat amb el ramal 

L'oposició a l'obra aposta per la producció de plantes elèctriques i eòliques 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Riudarenes (la Selva, comtat de Girona) 28/01/2021.- Llegim al diari El Punt Avui que la plataforma No a la MAT Selva ha reiterat que el ramal de la línia de molt alta tensió a la comarca forma part del passat i que cal derogar-lo. "És un full que ja està girat", afirma el portaveu, Marc Vilahur.  

L'oposició a la MAT valora que Red Eléctrica Española (REE) hagi mogut peça i estudiï la viabilitat de dues alternatives al ramal entre Riudarenes (la Selva, comtat de Girona) i Santa Coloma de Farners (Guilleries, la Selva, comtat d'Osona), segons va exposar la companyia elèctrica en la reunió telemàtica de la setmana passada. 

El traçat sud i el traçat nord podrien substituir el ramal de la Selva, si REE, adscrit al Ministeri de Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, ho troba viable.  

Per No a la MAT Selva, el territori necessita "la producció elèctrica descentralitzada", diu Vilahur. "Caldria que hi hagués plantes elèctriques i eòliques domèstiques i amb el suport d'institucions públiques". 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada