dijous, 19 de novembre del 2020

Dos joves sense feina llancen pintura a la façana i a l'interior de l’oficina a Girona de la Seguretat Social


La façana de l'edifici de la Seguretat Social amb la pintada.
La façana de l'edifici de la Seguretat Social amb la pintada.


Dos joves sense feina llancen pintura a la façana i a l'interior de l'oficina a Girona de la Seguretat Social 

La Policia Municipal de Girona, després de la protesta, localitza i denuncia els dos nois pels fets 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 19/11/2020.- Llegim al Diari de Girona que ahir hi va haver arran de la crisi social que genera la pandèmia de covid-19 un migdia mogut a la seu de la Seguretat Social del carrer Santa Eugènia de Girona. Dos joves sense feina, segons el que van pintar al vidre dee l'oficina, van irrompre a la seu i van causar aldarulls.  

La Policia Municipal de Girona els va localitzar i han acabat denunciats administrativament presumptament per deslluïment de béns immobles.  

Els fets es van desencadenar pels volts de la una del migdia, al número 40 d'aquest cèntric vial de la ciutat de Girona. 

«Pagueu-me l'atur, desgraciats» 

La Policia Municipal va rebre l'avís des del mateix institut que dos joves acabaven de llançar boles de pintura a l'interior del local i a la façana. N'hi havia de color blau i de color vermell. A banda de les boles de pintura, haurien pintat també la frase: «Pagueu-me l'atur, desgraciats», al vidre de la façana de l'edifici. 

Els dos treballadors van fugir ràpidament després dels fets i la Policia Municipal, que va enviar un patrulla a la zona, va estar pentinant tota l'àrea fins a localitzar-los gràcies a la descripció que se'ls havia facilitat. Els van enxampar quan ja havien fugit en sentit ronda Ferran Puig. Van acabar identificats i denunciats administrativament pels fets. 

Aquesta protesta social ha rebut una bona acollida entre gent a les xarxes socials com el missatge que diu: "La gent està molt cansada. Els dos valents que han fet això són només una mostra més del malestar. N'hi ha prou d'escoltar cants de sirena i falses promeses.  

Prou xerrameca i més ajudar a la gent que ho necessita.  

#salvemlesfamilies", entre altres.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada