dijous, 19 de novembre del 2020

Ahir hi va haver una concentració de l’Esquerra Independentista a la plaça del Vi de Girona per una sortida justa de la crisi

Concentració a la plaça del Vi per una sortida «justa» de la crisi



Concentració de l'Esquerra Independentista a la plaça del Vi de Girona per una sortida justa de la crisi 

Lema: Que la crisi la paguin els rics, no la Classe Treballadora  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 19/11/2020.- Llegim al Diari de Girona i a El Punt Avui que sota el lema «hi ha una altra manera de viure», l'Esquerra Independentista va organitzar una concentració ahir al vespre a la plaça del Vi de Girona, davant l'ajuntament, per una «sortida social de la crisi».  

Es va proclamar una sortida de la crisi amb la crida que la paguin els rics i no pas la Classe Treballadora. Concretament proposen que els recursos assistencials i sanitaris privats estiguin sota control públic; que el transport públic sigui gratuït; accés gratuït a llum, aigua, gas i telecomunicacions mentre duri la crisi de la pandèmia de covid-19, i la suspensió de desnonaments, entre d'altres.  

Les protestes també es van fer ahir a la plaça de Catalunya de Barcelona i altres ciutats, i seguiran avui a la tarda a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) i Vic (Plana de Vic, Osona, comtat d'Osona). 

En el marc de la campanya de l'Esquerra Independentis: Hi Ha Una Altra Manera de Viure, es van convocar pels dies 18 i 19 de novembre concentracions arreu del territori dels Països Catalans amb l'objectiu principal de respondre a les mesures i la gestió de la crisi, canalitzant el qüestionament social. Aquesta mobilització ha estat emmarcada socialitzant aquest marc a través de la mateixa mobilització del moviment popular a nivell de les localitats.  





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada