dijous, 7 de febrer del 2019

Revelació a Ripoll

La Policia Nacional espanyola es va interessar per l'imam de Ripoll abans dels atemptats

El secretari de la mesquita diu que l'associació islàmica Annour és pacífica  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 29/01/2019 Ripoll (Ripollès, comtat d'Osona).- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies el secretari de la mesquita de Ripoll (Ripollès, comtat d'Osona), on predicava l'imam implicat en els atemptats sagnants de Barcelona i Cambrils l'agost de 2017 ha afirmat que la Policia Nacional espanyola va visitar l'oratori musulmà ripollès en diverses ocasions abans dels atacs mortals i va preguntar directament per Abdelbaky Es Satty.

Segons ha explicat Hamid Barbach responent a una pregunta directa de la diputada de la CUP-CC Natàlia Sánchez, agents del Cos Nacional de Policia del Regne d'Espanya van visitar els responsables de l'associació islàmica Annour almenys dues vegades. "Una de les vegades jo hi era i van preguntar per l'Es Satty, per saber si encara era allà", ha dit.

Barbach ha subratllat que l'associació és "pacífica" i busca la integració. A més, també ha explicat que personalment va intentar implicar un dels terroristes abatuts, Mohamed Hichamy, amb l'associació però ell no va voler.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada