dimecres, 7 de novembre del 2018

Endesa torna a donar electricitat a Nylstar en arribar a un acord per pagar el deute

Els primers a treballar de nou seran els del torn de nit  





TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 07/11/2018  
Blanes (La Selva marítima, comtat de Girona).-   

Segons un despatx de l’Agència Catalana de Notícies el tall elèctric a la fàbrica tèxtil Nylstar de Blanes (la Selva marítima, comtat de Girona) s'ha solucionat. L’acord va ser ahir dimarts a les tres de la tarda. La direcció ha arribat a un acord amb Endesa amb el pagament del deute pendent i l'empresa ja està treballant per tornar a la normalitat.
El president del Comitè d'empresa, Juan José Rodríguez, que és delegat d'USOC (el sindicat majoritari), ha explicat que els primers en tornar a treballar seran els del torn de nit que entren a les nou i que s'encarreguen de la maquinària de tiratge. L'empresa, però, no estarà a ple rendiment fins d'aquí a 24 hores perquè les filatures necessiten aquest temps de calefacció per agafar la temperatura adequada.
En resposta a les crítiques d'UGT amb la gestió, Rodríguez ha assegurat que des del Comitè treballen per vetllar pels drets dels treballadors de la mateixa manera que ho feien quan tenien representació amb UGT. I han atribuït el tall d'electricitat als problemes de finançament de l'empresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada