divendres, 23 de novembre del 2018

El nou institut de Sarrià de Ter afavorirà la segregació escolar segons la CUP-Crida per Girona

La formació denuncia mancances en com s'ha pres la decisió  





TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 23/11/2018   
Sarrià de Ter (Baix Ter, Gironès, comtat de Girona).-  

Llegim en la premsa convencional gironina que la CUP-Crida per Girona ha alertat que la creació del nou institut de Sarrià de Ter (Baix Ter, Gironès, comtat de Girona) pot perjudicar l’equitat educativa, i, per tant, intensificar la segregació escolar d’aquesta àrea territorial. Es denuncia el fet que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat no participi a la comissió del Consell Escolar Municipal de Girona dedicada a la lluita contra la segregació, i que la decisió s’hagi pres sense tenir en compte els treballs que s’estan duent a terme des d’aquest espai.
La formació de l’esquerra independentista també ha denunciat les mancances en la manera com s’ha pres i s’ha comunicat la decisió, ja que la direcció de l’Institut Narcís Xifra no es va assabentar fins ahir dijous al vespre de les intencions del Departament.
Finalment, la CUP-Crida per Girona ha remarcat la necessitat d’una planificació educativa des de la perspectiva del conjunt de l’àrea urbana de Girona, per evitar caure en dinàmiques partidistes i localistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada