divendres, 23 de novembre del 2018

Forcen l’entada i entren dins la casa d'un jutge de l'Audiència Provincial de Girona


Van rebentar la porta però no es van endur res segons l’afectat  




 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 23/11/2018
Girona (Gironès, comtat de Girona).-   

El magistrat Víctor Correas Sitges de l'Audiència de Girona, va patir un robatori al seu domicili el diumenge passat. Segons ha informat El Punt Avui, els intrusos van accedir rebentant una porta de l'habitatge a la tarda, en un moment en que no hi havia ningú a dins.
Posteriorment, el magistrat va poder comprovar que no s'havien endut absolutament res de valor. A l'interior del domicili hi havien expedients judicials, ordinadors portàtils, entre d'altres.
Els intrusos van entrar esbotzant una porta posterior de l’habitatge en algun moment entre les quatre i dos quarts de vuit de la tarda, que va ser el període de temps que a la casa no hi va haver ningú. Tot i l’evidència que la casa havia estat violentada, Correas no va trobar a faltar res de valor. El magistrat tenia expedients judicials i un ordinador portàtils que eren ben bé a la vista, però els intrusos no els van agafar.
Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació per intentar identificar els autors, que, d’entrada, es pressuposa que són delinqüents comuns que van triar a l’atzar l’habitatge, que no disposa d’alarma ni de càmeres de seguretat, sense saber que entraven a casa d’un magistrat de l’Audiència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada