dijous, 20 de setembre del 2018

Manifestació de cheminots pels carrers de Perpinyà

https://imatges.vilaweb.cat/catalunyanord/wp-content/uploads/2018/09/cheminots-manifestaci-18165855-e1537282745353.jpgEs van concentrar davant la patronal del departament  




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 20/09/2018   
Perpinyà (Plana del Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló).-  

Pel conveni col·lectiu d’operacions ferroviàries i per a la defensa del tren més de cent treballadors ferroviaris de CGT de la regió de l’Erau i de la Catalunya Nord es van manifestar, al matí, el dimarts 18 de setembre pels carrers de Perpinyà (Plana del Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló) davant la seu de la Union pour l’entreprise des Pyrénées Orientales (UPE 66).
Els sindicalistes cheminots, vinguts de Narbona (Erau, Occitània), Carcassona (Erau, Occitània), Besièrs (Erau, Occitània) i naturalment del departament del Pirineu Oriental, han volgut amb aquesta acció  recordar que encara estan mobilitzats, segons el representant sindical de la CGT de Perpinyà, Julien Berthelemy. “Mobilitzats per a la defensa del ferrocarril i el tema d’actualitat que són les negociacions nacionals entorn del futur conveni col·lectiu d’operacions ferroviàries”. Els cheminots han anat en manifestació des de l’estació de Perpinyà fins la seu d’UPE 66.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada