dimecres, 2 d’agost del 2017

Jornades per a l'Autogestió Barcelona 2017



Imatge relacionadaCelebrades els dies 28, 29 i 30 de juliol   











Aquest any de 2017 és ple d'efemèrides i ensenyaments per als revolucionaris catalans. És el centenari de l'intent fallit de crear a Rússia un procés emancipador mundial a partir dels consells obrers i que fou liquidat pel capitalisme d'estat. A casa nostra, fa vuitanta anys del triomf de la reacció burgesa i stalinista durant els fets de maig de 1937. I més properament, el quaranta aniversari de les Jornades Llibertàries Internacionals celebrades a Barcelona el juliol de 1977, que van significar l'esclat de l'aparició d'un nou moviment llibertari després de la negra nit de la dictadura franquista.
Davant la conjuntura de canvis polítics previstos en la societat catalana, els dies 28, 29 i 30 de juliol es celebraren a Barcelona unes Jornades per a l'Autogestió amb la fi de visualitzar i fer realitat la construcció a Catalunya d'una societat col·lectivista autogestionària i autogestionada, enfront del neoliberalisme i la socialdemocràcia, gestors ambdós del criminal mode de producció capitalista.
A la cloenda de les Jornades es va acordar la continuació,en el si de l'espai autogestionari i arreu de tot el territori, de tallers, xerrades, seminaris... i enriquir la nostra alternativa política, social, ecologista, feminista, econòmica i cultural en la nova situació que podria donar-se en l'autodeterminació catalana.
Jornades per a l'Autogestió Barcelona 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada