dijous, 3 d’agost del 2017

Firmes contra l'ensenyament de la religió a l'escola pública

Frimas 2017 derogar acuerdosUna campanya promoguda a través d'Internet reivindica que les etapes públiques i obligatòries siguin laiques  




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 03/08/2017  
Girona (Gironès, comtat de Girona).-   

Llegim en la premsa convencional gironina que s’ha reactivat la campanya per reclamar que l'ensenyament de la religió es tregui de l'escola pública. Entre els seus signants hi ha organitzacions amb representació a les comarques gironines, com els sindicats de docents Ustec·STEs, CCOO i UGT, el Sindicat d'Estudiants, els Moviments de Renovació Pedagògica o la confederació d'associacions de pares Ceapa; i, a títol particular, entre les firmes també hi ha la del diputat d'Esquerra Republicana per Girona, al Congrés, Joan Olóriz.
Fins ara, la campanya «Per una escola pública i laica: derogació dels acords amb la Santa Seu i amb altres religions» ha sumat 49.125 signatures. Amb la seva petició volen que el ple del Congrés dels Diputats presenti a debat i es pronunciï a favor de la derogació dels acords de l'Estat espanyol amb la Santa Seu, igualment que amb altres confessions religioses.
Les persones que estiguin interessades en adherir-s'hi, poden signar a través d'Internet en un enllaç disponible al web de l'associació Europa Laica [www.laicismo.org].

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada