dimecres, 2 d’agost del 2017

Activitats de la PAH de l’Escala



L’image contient peut-être : une personne ou plus, personnes assises et plein airAcció simbòlica davant l’ajuntament.   
Espera que l’Ajuntament doni algunes respostes a una sèrie de coses que s’havia compromès, entre elles, la d’anar a parlar amb les entitats bancàries per si poden aconseguir pisos de lloguer social.  


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 02/08/2017   
L’Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d’Empúries).-   

Llegim en la premsa convencional comarcal que la PAH de l’Escala el dimarts 25 de juliol va celebrar la darrera sessió informativa i de debat de la temporada amb un acte simbòlic davant l’ajuntament una vegada havia acabat la reunió setmanal celebrada a la plaça Víctor Català a l’Escala (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d’Empúries). Així, la gent es traslladà a la plaça de la Casa de la Vila per deixar a la porta consistorial unes cases retallades de cartró, pintades de color verd, una manera simbòlica de denunciar el fet de la falta d’habitatge social digne al municipi.
Cada dimarts, durant el juliol, la PAH ha celebrat les seves trobades setmanals a la plaça Víctor Català i després s’han concentrat davant l’ajuntament, en comptes les habituals reunions al centre social Rosa Lau.
S’ha debatut sobre la clàusules terra de la banca --fa uns mesos hi va haver un multitudinària assemblea informativa a la sala d’actes de la Casa de la Vila--, lloguer social o les dificultats per trobar a l’Escala un habitatge digne que tenen aquelles persones que tenen sous baixos.
Sortir a les places ha estat, segons la PAH de l’Escala, ha permès apropar-se més a la gent del poble i ser una mica més c¡visibles al carrer.
“A l’agost, fem una aturada i al setembre ens hi trobarem a posar, perquè estem esperant que l’Ajuntament doni algunes respostes a una sèrie de coses que s’havia compromès, entre elles, la d’anar a parlar amb les entitats bancàries per si poden aconseguir pisos de lloguer social”, explica Rosa Méndez, col·laboradora de la PAH de l’Escala.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada