dimarts, 1 de novembre del 2016

L’Ajuntament d’Arbúcies retira les antenes del carrer Refart

Desmuntatge de les antenes de telefonia que causaven alteracions del son 
El desmuntatge va començar ahir i era una reivindicació veïnal de fa anys  






 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 01/11/2016 
Arbúcies (La Selva).-  

Llegim a la premsa convencional que el desmuntatge de les antenes de telefonia mòbil situades al carrer Domènec Refart d'Arbúcies (la Selva) va començar ahir. L'Ajuntament destaca que s'ha aconseguit “després d'un procés de lluita que ha durat deu anys i en el qual els veïns han tingut un paper molt important, juntament amb el consistori”, i que, finalment, ha culminat traient les antenes del carrer per situar-les en un nou emplaçament, el Turó del Pi. En aquest sentit, el tinent d'alcalde Jaume Salmeron va voler agrair a tot el veïnat la paciència que ha tingut i tot el moviment que ha encapçalat per fer del canvi d'emplaçament de les antenes una realitat.
Actualment, l'operador Movistar ja està situat al Turó del Pi, on s'ha instal·lat la nova estació de telecomunicacions del municipi, i només falta que Vodafone desmunti les seves antenes del Domènec Refart i Orange del carrer del Pont.
La lluita veïnal va començar al 2006, quan un grup de veïnes i de veïns es va agrupar en dues associacions, la del carrer Domènec Refart i la del carrer del Pont, per demanar el canvi de lloc de les antenes, i per denunciar l'alteració del son, malestar i sorolls. A partir d'aquí, l'Ajuntament va començar els tràmits per buscar un nou emplaçament alternatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada