dimarts, 1 de novembre del 2016

275) CRÒNICA DUES-CENTES SETANTA CINC DE LA CROADA DE L’ESPANYA NEGRA CONTRA LA GENT CATALANA

Santiago Espot 
Santiago Espot i Piqueras, president de Catalunya Acció, ha estat citat a declarar com a investigat a l'Audiència Nacional del Regne per haver promogut, a través d'un manifest, que se xiulés l'himne monàrquic espanyol durant la final de la copa del rei del 2015. 
El president d'una Hermandad de membres de la Legió menteix i afirma que les agressions de "col·lectius de CUP i ERC" a espanyolistes són diàries. 
 

[Barcelona (República Catalana) 01/11/2016] 

Santiago Espot i Piqueras (Pobla de Segur, 1963), president de Catalunya Acció i deixeble polític de Carles M. Espinalt, ha estat citat a declarar com a investigat a l'Audiència Nacional del Regne d’Espanya per haver promogut, a través d'un manifest, que se xiulés l'himne monàrquic espanyol durant la final de la copa del rei de futbol del 2015. “Sóc el primer civil a qui es pot arribar a processar per un manifest. És un avís per a navegants”, remarca Santiago Espot que assegura que, lluny de l'escarment que pretenen, aprofitarà qualsevol possibilitat per manifestar el desig d'esdevenir una Catalunya independent. “Ara les sancions de la comissió antiviolència per la xiulada a l'himne espanyol han quedat aturades; però, si finalitza la via penal, potser s'activa l'administrativa, la meva a títol personal i la resta”, conclou. 

El president d'una entitat de membres de la Legió menteix i afirma que les agressions de "col·lectius de CUP i ERC" a espanyolistes són diàries  
El president de la Hermandad de Antiguos Caballeros Legionarios de Barcelona afirma tot mentint que tem per la seva vida si arriba la República Catalana. És el que es desprèn d’un reportatge del diari ‘La Gaceta’, on el president de la Hermandat, Jesús Cañadas, diu que “de vegades penso que si triomfa el separatisme, què faran amb nosaltres. Camps de concentració, d’extermini?”. A més, diu que les agressions per portar banderes d’Espanya “és el pa nostre de cada dia, en un any n’hi ha moltes. I no només a legionaris. Si tens la mala sort de coincidir amb aquests col·lectius de la CUP i ERC... Com no tenen cap problema i són sempre absolts...”. Cañadas continua el seu to alarmista i tergiversador de la realitat afirmant que hi ha gent que a la seva feina, per por no pot dir el que pensa. D’altra banda també carrega contra la cultura general de la militància independentista: “Els separatistes no saben res de Catalunya ni de la seva gent”. I ha continuat: “Aquests no saben ni què és una sardana, no els fa res, només el soroll i les litrones”. El legionari també ha tingut paraules contundents per a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, de qui ha dit que “no sap la ciutat que té a les seves mans, es dedica a parlar del mosaic multicultural... Però sense els legionaris”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada