diumenge, 26 de juny del 2016

La CNT-66 fa una crida a concentrar-se i a manifestar-se el dimarts 28 de juny a partir de les 12 del migdia fins a les 14 hores al peu del Castellet a Perpinyà

Es portaran a la Prefectura les butlletes recollides aquests dies contra la Llei Treball. 
Contra la Llei Treball i en defensa de la llibertat de manifestació, tothom al carrer el 28 de juny. 
Cal organitzar una vaga general indefinida, massiva, coordinada  i durable. TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 26/06/2016 
Perpinyà (Rosselló).-

La CNT-66 fa una crida a concentrar-se i a manifestar-se el dimarts 28 de juny a partir de les 12 del migdia fins a les 14 hores al peu del Castellet a Perpinyà contra la Llei Treball i en defensa de la llibertat de manifestació. Es portaran a la Prefectura del Pirineu Oriental les butlletes recollides aquests dies contra la Llei Treball.
El duet Hollande i Valls tot el temps proclamen als medias que l’oposició al projecte de Llei  Treball és minoritària. À excepció dels idolatres i dels enganyats, ningú és beneit: el camp del «no» és majoritari. Majoritari al parlament: d’aquí la utilització del 49-3 per imposar el projecte. Majoritari entre la gent: entre el 70 à 80% de les franceses i dels francesos  s’ha declarat en contra aquest projecte de llei i el 60% dóna suport a la contestació social (cf. sondatge IFOP / Ouest France del 19 de juny) i que malgrat les manipulacions i la creixent campanya mediàtica  pro Llei Treball. Majoritari en els sindicats: el camp del «no» engloba CGT, FO, SUD, FSU, SUD, FIDL, UNEF, CNT, CNT-SO i darrerament CFE-CGC (que suma el  60,44% dels vots de  les eleccions professionals de març del 2013) enfront el camp del «pro» que solament aplega  tres sindicats (CFDT, CFTC i UNSA).
Ara, després de quatre mesos de mobilització, el Govern «socialista», que es troba arran de l’abisme, tot defensant els interessos de la patronal, té el suport de les classes dominants, de les dretes i de l’extrema dreta. Tots mantenen la mateixa consigna: posar la mordassa al poble i instaurar un poder autoritari.
Davant aquesta situació, la CNT afirma que no ens deixarem de cap manera intimidar. Continuarem exigir l’abandonament del projecte de Llei Treball. Trobant-nos presentes i presents al carrer també continuarem proclamant el que diem des de començaments del moviment: manifestar-nos no és suficient. La nostra força en tant que treballadores i treballadors no consisteix solament en desfilar entre rengleres de policies súper armats. La nostra veritable arma és la vaga. I quan els dirigents polítics o econòmics es blinden en un braç    de ferro, haurem d’assumir que cal organitzar una vaga general indefinida, massiva, coordinada  i durable, l’únic mitjà de colpejar els capitalistes on veritablement els hi fa més mal: els seus beneficis.
http://www.cnt-f.org/cnt66/spip.php?article1271 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada