diumenge, 26 de juny del 2016

187) CRÒNICA CENT VUITANTA SET DE LA CROADA DE L’ESPANYA NEGRA CONTRA LA GENT CATALANA

Lluís Recoder, exconseller de Territori i Sostenibilitat 
#FdzDíazgate: De Alfons, abans de dissenyar l’operació Gordó, havia pensat amb Lluís Recoder, home de Miquel Roca Junyent, per substituir Artur Mas. 
Un nou enregistrament destapa connexions entre fiscals i Fernández Díaz per atacar l’independentisme. 
El ministre d'interior parla de Fernando Bermejo i José Grinda, així com del fiscal general, Eduardo Torres Dulce, com si estiguessin al seu servei. 
Trias acusa Fernández Díaz d’actuar a l’estil “del vell franquisme”. 
L'exalcalde de Barcelona i líder de CDC al consistori, Xavier Trias, ha acusat aquest divendres el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, d'actuar a l'estil "del vell franquisme, de quan els governadors civils feien el que els semblava". 
Afeccionats taurins escridassen als animalistes a Sant Jaume d’Enveja. 
És el segon espectacle que els activistes d’AnimaNaturalis enregistren després dels incidents a Mas de Barberans. 
Jaume Roures (Mediapro) controla el digital Público, vol fer fora el PP del govern i amb les gravacions facilita un acord a partir d’aquesta nit entre el PSOE i Podem. 



[Barcelona (República Catalana) 26/06/2016]  
L’AMIC DEL POBLE 

Segons EL TRIANGLE l’encara director de l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC), Daniel de Alfonso, ha demostrat que és un mitòman amb ínfules d’aprenent de bruixot. Les seves converses amb l’encara ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, divulgades pel diari www.publico.es, reflecteixen, a banda d’altres consideracions polítiques, un preocupant desequilibri mental.
En la seva infinita vanitat, Daniel de Alfonso es va arribar a considerar l’home providencial que podia arreglar el problema de Catalunya. Va aprofitar l’exercici del seu càrrec --tributari, no ho oblidem, del Parlament de Catalunya-- per desenvolupar una activa vida social, parlant, sense cap mena d’autocontrol, amb uns i amb altres. Aquest ex magistrat madrileny va creure que la direcció de l’OAC l’havia convertit en un poder fàctic, en la mesura que era gelós posseïdor d’alguns “secrets” sobre les martingales corruptes dels polítics locals, i es va dedicar a opinar de tot i de tothom amb la intenció de assentar càtedra.
En la seva doble condició de fervorós catòlic i espanyol, el considerat caporal Daniel de Alfonso va establir una relació d’íntima complicitat, entre d’altres, amb el ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz. Tots dos són uns hipòcrites de primera al servei de la secta Opus Dei, perquè la seva suposada fe catòlica xoca frontalment amb els agitats avatars de la seva vida privada.
Com ha transcendit en les converses publicades aquests dies, Daniel de Alfonso va promoure davant del ministre de l’Interior una fantasiosa operació per substituir Artur Mas per Germà Gordó al capdavant de la presidència de la Generalitat. Però no era aquesta la primera vegada que el director de l’OAC jugava a ser el demiürg de la política catalana. Segons ha pogut saber EL TRIANGLE de testimonis directes, Daniel de Alfonso ja va intentar, amb anterioritat a l’any 2014, una jugada semblant. Es va dedicar a impulsar una operació de recanvi d’Artur Mas per l’exconseller de Territori i Sostenibilitat i ex alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, a qui considerava un home escaient per ocupar la presidència de la Generalitat pel seu tarannà moderat, i així es va dedicar a pregonar-ho urbi et orbi. Però Lluís Recoder, persona pròxima a Miquel Roca i Junyent, va caure en desgràcia arran de la polèmica privatització de l’empresa pública ATLL i va acabar abandonant l’activitat política. En fallar l’“operació Recoder”, l’increïble Daniel de Alfonso es va llançar de cap a promoure l’operació Gordó. A més de frívol i bocamoll, és un indocumentat.
Es dóna la circumstància que l’antic gerent de Convergència i conseller Germà Gordó ha estat un gran avalador en el partit de l’antic ‘gauchiste’ Jodi Vera, líder del CDC a la Catalunya Nord. 

El ministre d'interior parla de Fernando Bermejo i José Grinda, així com del fiscal general, Eduardo Torres Dulce, com si estiguessin al seu serve
Fernández Díaz, cap de la "Banda del Ganxo" 
El diari Público ha donat a conèixer un nou fragment de la conversa entre Fernández Díaz i De Alfonso. En aquest fragment, publicat la nit de dissabte, Fernández Díaz i De Alfonso afirmen que els fiscals Fernando Bermejo i José Grinda, així com el fiscal general de l’estat, Eduardo Torres Dulce, estan al corrent de l’expedient que estan organitzant contra Francesc Homs, quan queden pocs dies per al 9-N. De la conversa es dedueix que són conscients que estan fent servir el poder judicial per acabar amb els seus rivals polítics, sense respectar en cap moment ni els uns ni els altres la separació de poders. Tot i això De Alfonso es queixa d’alguns jutges que no accepten iniciar causes per temes que ell els envia però que consideren poc importants. També torna a quedar clar que el ministre Fernández Díaz compta amb la col·laboració de grups mediàtics que estan disposats a airejar els seus dossiers, sempre per crear una imatge contrària als líders independentistes.

Trias acusa Fernández Díaz d’actuar a l’estil “del vell franquisme” 
Els "dimonis" i les "dimonietes" de Fernández Díaz i De Alfonso 
Segons l’agència EUROPA PRESS, l’exalcalde de Barcelona i líder de CDC al consistori, Xavier Trias, ha acusat aquest divendres el ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, d’actuar a l’estil “del vell franquisme, de quan els governadors civils feien el que els semblava”.
“Es creu que encara ho és i no entén que estem en una democràcia”, ha declarat abans del míting final de CDC a Manresa, després de publicar-se que el ministre i el director de l’OAC, Daniel de Alfonso, van tractar una acusació de blanqueig contra el llavors alcalde. Trias no entén que el ministre no dimiteixi perquè s’evidència que és una persona “profundament deshonesta”, i ha recordat que el mateix Trias té un contenciós contra el mitjà que ha publicat que tenia un compte a Suïssa. “Això no és una cosa d’un sol senyor que munta tot això; és una conjura al màxim nivell del país per danyar els partits que han apostat per la independència”, ha sostingut, després d’admetre que es va sentir indefens quan va haver de defensar-se d’aquesta acusació. Segons la seva opinió, es tracta d’un escàndol de primer ordre, i ha considerat “intolerable que des de les estructures de l’Estat s’intenti combatre les idees amb invencions d’informes per perjudicar” els adversaris.

Jaume Roures (Mediapro) controla el digital Público, vol fer fora el PP del govern i amb les gravacions facilita un acord a partir d’aquesta nit entre el PSOE i Podem 
Resulta que a finals 2006 Jaume Roures --antic dirigent de fracció de la IV Internacional liderada per Alain Krivine i antic cap militar durant el franquisme tardà de LCR-ETA VI (sabotatges, expropiacions, armament...)-- va llançar el diari Público a petició expressa de Zapatero i el seu entorn, a canvi, el govern del PSOE li obrien la porta del canal de la TDT per obrir ‘GOL televisió’ i la llicència per obrir ‘La Sexta’, un paquet per competir amb PRISA que s’havia distanciat del PSOE. En aquesta operació és clau la figura de Miguel Barroso --parella de Carme Chacón-- i cap de comunicació de Zapatero. Malauradament, el projecte acaba malament, la derrota electoral del PSOE obliga a Roures a plegar veles i acaba venent ‘La Sexta’ a Planeta via les gestions de Mauricio Casals i tanca inicialment el diari Público amb un estrany concurs de creditors que envia els seus 150 treballadors a cobrar del FOGASA, al·legant que l'empresa no té diners. Roures presenta concurs de creditors, saneja la marca Público i via la immobiliària Display Connectors,SL recupera, via digital, el diari.
Malgrat sigui considerat un simpàtic boxevic-leninista, Roures actua com un veritable depredador empresarial, boicoteja un projecte cooperatiu d’antics treballadors de Público presentant una oferta al concurs de creditors que supera la de la cooperativa. Resulta que  davant l’estupefacció dels membres de la cooperativa, una Inmobiliaria controlada per Roures i els seus homes de confiança recupera un digital net de deutes i a un cost miserable.  FOGASA, és a dir els diners públics, acabaran pagant el deute de Roures i ell recupera la marca progre del periodisme per seguir tenint influències i cobrar favors.
Jaume Roures té els suficients contactes amb el PSOE per aconseguir de fonts policials de les èpoques dels governs del PSOE les gravacions enfront Jaime Fernández Díaz, membre de la secta totalitària i destructiva Opus Dei conegut per ser un fidel servidor del PP i sobretot de Rajoy, que col·loca a Interior una estructura molt sectària amb Ignacio Cosidó, director general de la policia, al capdavant i crea una estructura de comandament molt del PP que genera un fort malestar en comandaments de l’època dels governs del PSOE, que li tenen moltes ganes al ministre del Partit Popular. No cal dir que Fernández Díaz fa de les seves al Ministeri i rellança les mateixes clavegueres de l’estat.
Què busca Roures amb el #FernándezDíazGate?: 1.- Recuperar influencia perduda fent saltar del poder el PP i convertir el diari Público, controlat per ell, en un mitjà de referència i d’influència. 2.- Facilitar un acord de govern entre el PSOE i Podem, un govern del Regne d’Espanya que li va molt millor als seus interessos econòmics. 3.- Queda clar que Fernández Díaz i el PP han utilitzat el joc brut contra els independentistes catalans i contra el que calgui, això dificulta que el PSOE faciliti el govern del PP i queda bé davant l’independentisme a Catalunya. 4.- Les gravacions arriben en un moment clau, en plena campanya, recordem els impactes de les mentides populars de l’11-M que van permetre una victòria impensable d’un desconegut Rodríguez Zapatero. 5.- Jaume Roures creu que un govern del PSOE i Podem obre la porta a una tercera via per l’encaix definitiu de Catalunya al Regne d’Espanya. 6.- El “trotskisme” descafeïnat i aliat al chavisme i als stalinistes de debò (ICV i altres) de Jaume Roures té alguna capacitat d’incidir en el poder espanyol a favor de les seves empreses, com molts antics “gauchistes” passats a emprendedors en el sistema hegemònic.

Afeccionats taurins escridassen als animalistes a Sant Jaume d’Enveja 
Les quatre activistes de l’entitat AnimaNaturalis que han assistit aquest dissabte als bous de la plaça a Sant Jaume d’Enveja, al Montsià, han estat fortament escridassades un cop han sortit del recinte per una plaça plena d’afeccionats taurins.
Aquest és el segon espectacle que els animalistes enregistren després dels incidents a Mas de Barberans, en què dues activistes van ser agredides per part de quatre afeccionats taurins.
En aquesta ocasió, no s’ha habilitat un espai públic per situar els animalistes o la premsa perquè els organitzadors són una empresa privada, al marge de l’Ajuntament.
A l’exterior del recinte s’ha mantingut el dispositiu policial de Mossos d’Esquadra que s’activa quan els animalistes accedeixen a la plaça de bous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada