dilluns, 30 de maig del 2016

Suport de la Unió Regional Llenguadoc-Rousseló de la CNT als treballadors i a les treballadores de la Posta de Ribesaltes

Demà solidaritat a Montpeller 








TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 30/05/2016 
Perpinyà/Ribesaltes (Rosselló).- 


La Unió Regional CNT Llenguadoc-Rosselló va enviar aquest comunicats als treballadors i a les treballadores de la Posta de Ribesaltes (Rosselló):
A l’atenció dels treballadors i a les treballadores de la Posta de Ribesaltes 
Benvolguts col·legues, benvolgudes camarades,
Reunida en assemblea general a Perpinyà el 28 de maig  de 2016 la nostra Unió Regional a acordat contribuir en la caixa de la vaga, amb una aportació de 100 euros. Més enllà d’aqueta aportació econòmica, volem manifestar la nostra solidaritat davant una situació del més preocupant: la del saqueig del servei públic postal.
En aquest context, tots els mitjans són bons segons entenen les diferents direccions de la Posta: fer precàries les condicions de treball, amb el recurs abusiu dels contractes en CCD, augment de la flexibilitat i a la rendibilitat (suprimint llocs de treball), investigació sobre el personal, discriminació sindical i sancions envers els i les sindicalistes.
Malgrat aquestes violències, vosaltres heu desenvolupat un combat i una vaga que són  exemplars durant més de 180 dies per la defensa dels llocs de treball, però també contra les sancions disciplinàries acordades per la vostra direcció contra els i les vaguistes. Condemnem  fermament la utilització del tot excessiva i il·legal de la Posta de contractats a fi de reemplaçar d’aquesta manera els i les vaguistes.
Mai repetirem prou que la lluita per la dignitat obrera i la solidaritat són les armes del proletariat. En la lògica de solidaritat interprofessional, la Unió Regional de la CNT és i serà al vostre costa en el combat!
Fem una crida al conjunt de les persones que pugin a venir per donar suport al camarada de la CGT PTT Alexandre, que haurà de comparèixer en un consell de disciplina dimarts 31 de maig, a partir de les 9:30 del matí, en la Direcció regional de la Posta a Montpeller.
Quan colpegen a un o a una de nosaltres colpegen a tots i a totes! 
Rebeu les nostres salutacions sindicalistes revolucionàries!
Unió Regional CNT Llenguadoc-Rosselló  
06 rue d’Arnal 30000 Nîmes
Tel : 07.68.34.32.20/Mail: [ur.lr@cnt-f.org] 
http://www.cnt-f.org/cnt66/spip.php?article1259

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada