dimecres, 16 de març del 2016

PER LA RETIRADA DEL PROJECTE DE LLEI KHOMRI: AMPLIFIQUEM LA MOBILITZACIÓ!

A PERPINYÀ, DIJOUS 17 DE MARÇ, CONCENTRACIÓ AL CASTELLET A LES 11 DEL MATÍ   









 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 16/03/2016 
Perpinyà (Rosselló).-  

La situació a l’hexàgon francès s’escalfa socialment a partir del rebuig generalitzat al projecte de llei Khomri. Demà dijous el moviment estudiantil universitari i de Secundària sortirà amb força i empenta al carrer.
Concretament a Perpinyà (Rosselló) demà dijous hi ha convocada a partir d’assemblees generals de l’alumnat de Secundària una àmplia mobilització a nivells dels liceus, on ahir dimarts ja hi va haver-hi barricades i suspensió de classes i exàmens de batxillerat. Demà a les 11 del matí hi haurà una concentració a la plaça Victòria, al peu del Castellet de Perpinyà.
La CNT 66 afirma en un comunicat que com organització de classe s’adhereix a la jornada de mobilitzacions de demà dijous 17 de març. Afirma que la mobilització del dimecres 9 de març va ser un èxit. A nivell de tot França almenys 500.000 persones es van manifestar al carrer contra el projecte de llei Khomri. Concretament a Perpinyà  entre 1.500 i 3.000 persones es van manifestar el 9 de març. Batxillers, estudiants universitaris i joves precaris van destacar en la jornada d’acció del 9 de març. També en els bloquejos aquests dies en diversos liceus de Perpinyà amb el col·lectiu «Jeunes révoltés». 
El Govern té por. A causa de la nostra mobilització, que demostra el fet que anar tothom junt, escenifica que existim i que podem impactar en el curs de les coses que passen. El Govern agafa por davant aquest augment de l’empenta d’un moviment iniciat per la joventut que rebutja la precarietat com únic horitzó de futur. La jornada del 9 de març ha constituït el primer esglaó. Cal ràpidament que n’hi hagi d’altres, ja que els atacs governamentals són múltiples i concernent a tothom.
En aquest sentit, el dijous 17 de març, els batxillers i  estudiants universitaris convoquen també una nova jornada d’acció. Ens cal estar al seu costat i anar vers una convergència entre la joventut i els treballadors, així la CNT 66 s’adhereix a aquesta convocatòria de dijous i demana que es vagi cap una vaga general interprofessional per aconseguir la retirada de la llei Khomri.  
La CNT 66 va una crida a les treballadores i als treballadors a organitzar-se en els seus llocs de treball, realitzant assemblees generals de la plantilla, a fi d’amplificar una lluita que no ha fet res més que començar. Més que mai la convergència dels sectors en lluita és una necessitat a fi  de guanyar enfront la política del MEDEF que mena el Govern.
La CNT 66 insisteix en la necessitat de construir junts les condicions per anar a la vaga general interprofessional (sectors públics i privats) i, si cal, la seva reconducció massiva per la base.  

Crida a la mobilització que fan els Joves Revoltats 
El col·lectiu ‘Jeunes Révoltés’ de Perpinyà fan una crida a la mobilització de la joventut treballadora i els estudiants universitaris i els de Secundària per demà dijous explicant que el projecte de llei del treball anomenat El Khomri canviarà la vida en negatiu de la gent assalariada. En aquest sentit expressen: “Nosaltres estudiants, batxillers, aturats, precaris, ens organitzem en el col·lectiu Joves Revoltats. Exigim la retirada del projecte de llei El Komri. El nostre col·lectiu informa la gent i actua en conseqüència. Apleguem-nos!”.
Correu:
[jeunesrevoltes@gmail.com]

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada