dimecres, 16 de març del 2016

Quina potser la gran incògnita de l’afer Pujol Ferrusola?

Llegim a EL TRIANGLE que cap dels membres del clan Pujol anirà a la presó perquè la Fiscalia té instruccions governamentals de tractar-los bé
Jordi Pujol Soley hauria lliurat a aquesta “alta personalitat” comissions perquè Barcelona pogués acollir els Jocs Olímpics del 1992.

El matrimoni Pujol-Ferrusola amb diversos dels seus fills i altres familiars del clan en un homenatge al patriarca, el 2009
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 16/03/2016 
Queralbs (Ripollès).- 

Llegim a EL TRIANGLE que cap dels membres del clan Pujol anirà a la presó perquè la Fiscalia té instruccions governamentals de tractar-los bé. El motiu d'aquest tracte especial seria un particular acord assolit fa més de 20 anys entre una figura del més alt nivell de l’Estat i l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol Soley. En concret, Jordi Pujol Soley hauria lliurat a aquesta “alta personalitat” comissions perquè Barcelona pogués acollir els Jocs Olímpics del 1992. Per això, PP i PSOE n’estan al cas i fonts de la Fiscalia consideren que als Pujol se’ls tracta amb “guant de seda” perquè l’expresident català té proves del suposat lliurament d’aquests diners. La pretesa estratègia per ‘deixar caure’ les investigacions sobre el clan Pujol consistiria a deixar passar el temps de manera que els fets acabessin prescrivint i que res anés més enllà del rebombori mediàtic.
Ens preguntem que passarà amb els Pujol en el cas d’una república catalana? Realment és Podem a nivell d’Estat o Barcelona en Comú a nivell domèstic el que fa por als Pujol i el seu entorn, ja que la CUP està domesticada gràcies al partit Poble Lliure? Quin lligam hi ha entre sectors de l’entorn de la CUP amb Jordi Pujol Soley per la seva subvenció en la primera etapa independentista del FAC, abans que aquest grup armat es transformés en un projecte efímer d’un partit comunista català inspirat en Stalin, resultat del qual ara hi ha CDC Catalunya Nord amb Jordi Vera, antic dirigent del FAC-Catalunya Roja? Masses incògnites però moltes dades que guardem des de 1970 fins el dia d’avui. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada