dimarts, 1 de setembre del 2015

Els papers més comprometedors del cas Petrum

Anotacions manuscrites en el qual es relacionarien obres adjudicades per ajuntaments convergents. 
Contractes amb proveïdors del partit. 
Una carpeta on hi ha documents relacionats amb la constructora Teyco.

 
[EL TRIANGLE 01/09/2015]  

La Guàrdia Civil ha descobert documentació que posaria al descobert els tripijocs financers de Convergència. Aquests són els feixos de documents més compromesos: 
1.- En les caixes fortes de Teyco i de la residència particular de Jordi Sumarroca es va trobar, en l’escorcoll practicat el 23 de juny passat, diversos documents en el qual n’hi ha un, amb diverses anotacions manuscrites, en el qual es relacionarien obres adjudicades per ajuntaments convergents, el càlcul del 3% i pagaments de la constructora Teyco a la Fundació CatDem. Els agents han detectat que Teyco va fer dues aportacions de 50.000 euros cadascuna els dies 4 i 10 de maig de 2009.
2.- En la caixa forta de la seu central de Convergència, que està al despatx del seu tresorer, Andreu Viloca, els agents van trobar contractes amb proveïdors del partit i l’escriptura de la venda d’aquest edifici del carrer Còrsega al fons d’inversions Platinum de Hong Kong. En principi, no sembla que unes simples escriptures s’hagin de guardar en una caixa forta a no ser que tinguin clàusules que no havien de transcendir.
3.- Probablement pel descuit d’algú, es va trobar una carpeta amb documents en l’espai que hi havia entre la caixa forta i la paret, plena de pols, fet que fa pensar que havia caigut allà feia temps. En aquesta carpeta hi ha documents relacionats amb la constructora Teyco.
Encara queden per analitzar un munt de caixes amb documents que els agents es van emportar de quatre ajuntaments --Sant Cugat, Figueres, Lloret de Mar i Sant Celoni--, de la Fundació CatDem i de la seu de Convergència. També hi ha una bossa amb el que van trobar dins la trituradora del despatx de Viloca. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada