divendres, 22 de maig del 2015

Ocupen l'escola de Belles Arts de Perpinyà

L'escola de Belles Arts de Perpinyà
Al final d'un consell d'administració agitat, ahir dijous, les estudiantes i els estudiants de l'Escola d'Art de Perpinyà han decidit ocupar aquesta escola històrica de la ciutat  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 22/05/2015 
Perpinyà (Rosselló).- 

Ocupació i Pintades per denunciar la seva futura clausura
Al final d'un consell d'administració agitat, ahir dijous, les estudiantes i els estudiants de l'Escola d'Art de Perpinyà (Rosselló) han decidit ocupar aquesta de manera indefinida. Aquesta escola, que fa 200 anys que existeix i que concedeix diplomes de Bac+3 i Bac+5, està amenaçada de tancament al final de l'any en resposta a una decisió de l’Ajuntament, principal finançador de l'EPCC. Una mesura que el ministeri de la Cultura, igualment soci de l'escola, no sembla discutir. 
L'Ajuntament de Perpinyà ja va prendre la decisió que, el pròxim setembre, no hi hagués primer curs d'art. Les estudiantes i els estudiants, amb aquesta acció volen denunciar aquest futur tancament que sembla irrevocable però també les seues condicions d'estudis a algunes setmanes dels exàmens que tancaran els seus anys.
D'altra banda per a les seues proves plàstiques, les estudiantes i els estudiants investiran el centre-ciutat de Perpinyà, entre el 9 i el 17 de juny, sobre el tema 'Explosió dels diplomes'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada