dilluns, 8 de desembre del 2014

La CGT convoca vaga a Renfe i Adif el 26 de desembre per exigir que s’obri la negociació del III Conveni Col·lectiu

A pesar de les maniobres que realitza la Direcció de Renfe i Adif per a evitar mobilitzacions, la CGT seguirà lluitant pel manteniment del Sector Públic Ferroviari
   




Sector Federal Ferroviari de la CGT 
 
A pesar de les maniobres que realitza la Direcció per a evitar mobilitzacions, CGT seguirà lluitant pel manteniment del Sector Públic Ferroviari, convocant tot tipus d’accions, incloses les vagues. 
Els ferroviaris i ferroviàries venim sofrint des de fa anys un atac programat a les nostres condicions laborals i al nostre nivell d’ocupació sense que hagi estat possible actuar des de la unitat d’acció, a pesar dels nombrosos intents realitzats per CGT. 
Perquè creiem que amb la lluita es poden canviar les coses, anem a seguir reivindicant que no es prorrogui el II Conveni, que es denunciï i que s’obri la negociació del III Conveni Col·lectiu per a, entre altres assumptes, donar solució a: 
-. La integració plena dels treballadors de Feve a Renfe i Adif. 
-. L’ingrés de nous treballadors en les empreses Renfe i Adif sense precarietat laboral.  
-. Increments salarials per a 2015 i posteriors anys. 
-. La devolució de la paga extraordinària retinguda des de desembre de 2012 . 
-. L’abonament del 100% del salari per Incapacitat Temporal. 
-. L’increment dels coeficients reductors en l’edat de jubilació i l’ampliació a altres categories per a obtenir-lo. 
I anem a seguir lluitant per la unificació de les empreses públiques Renfe i Adif, en defensa d’un ferrocarril públic i social, rebutjant l’entrada d’operadors privats en el Corredor de Llevant i reivindicant que s’incrementi la inversió en el ferrocarril convencional, el qual utilitza el 97% de la població. 
Perquè aquestes reivindicacions siguin tractades en el marc del nou Conveni, CGT ha convocat una nova jornada de vaga, des de les 00:00 h. a les 23:00 h., del divendres 26 de desembre.  
EL DIA 26 PARTICIPA I UNEIX-TE A CGT! 
TRENCA AMB QUI ET TRAEIX! 
DIGNITAT I LLUITA! 
 
Sector Federal Ferroviari de la CGT  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada