dilluns, 10 de novembre de 2014

Concentració a Perpinyà contra la criminalització dels moviments socials

Solidaritat amb Fouad Harjane.
També en record de Rémi Fraisse
Tothom el dimecres 12 de novembre davant l’estació de Perpinyà.TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 10/11/2014 
Perpinyà (Rosselló).-  

Les organitzacions de la Catalunya Nord CNT 66, Solidaires 66, CNT-SO 66 i NPA 66 convoquen una concentració a Perpinyà contra la criminalització dels moviments socials el proper dimecres 12 de novembre, a les 18:00h, davant l’estació de Perpinyà.  
En aquest context en que el Govern francès ha decidit perseverar en la seva política capitalista i liberal tot multiplica privilegis a la  patronal mentre es continua cada vegada més destruint les conquestes socials, l’Estat i el Capital ja no dissimulen de cap manera la repressió contra  sindicats i lluites dels treballadors(es).
A Lorena, la mateixa SNCF, una empresa pública, és qui fa d’acusació civil contra el nostra camarada Fouad Harjane, a causa del bloqueig de l’estació de Metz l’any 2006 en el decurs de la lluita contra el denominat Contracte de Primera Feina (CPE). Fouad Harjane, condemnat en  primera instància a haver de pagar 40.000 euros per danys amb interessos, el nostra camarada és la sola persona per aquesta acció que havia reunit més de 800 persones. Després d’un nou report de l’Audiència del 12 setembre havia de jutjar el recurs que va posar, cosa que va aplegar més de150 persones solidàries per reclamar l’absolució de Fouad, i es va ocupar la direcció regional de la SNCF a fi d’exigir que es retiri la querella, ara el nostra camarada serà  novament citat a comparèixer el 14 de novembre a les 9 del matí davant el tribunal de Metz.
Les organitzacions convocants fan una crida a lluitar contra la repressió policial i judicial contra tots(es) els treballadors(es) i aquelles persones en lluita perseguides pels poders públics a causa de les seves accions en el decurs de les mobilitzacions socials del darrer decenni. Prou cas per cas, prou discriminació, abandonar les persecucions i les condemnes de totes les persones en lluita!
Solidaritat amb el nostra camarada Fouad així com també amb els sindicalistes de La Poste, de BDS, els Contis, aquells(es) desobedients(es) de l’educació, aquells(es) que s’oposen a ser fitxats i donar el seu ADN, segadors(es) voluntaris(es) de transgènics, antinuclears, llançadors d’alerta... I sobretot pensarem en Rémi Fraisse. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada